Volkswagen hírek

Autós › Volkswagen

A Volkswagen kártérítést ajánlott fel több százezer németországi vásárlójának

20.02.28 17:10

Peren kívüli megegyezéssel ért véget a Volkswagen ellen több mint negyedmillió olyan németországi vásárló képviseletében indított per, akik az autógyártó társaság dízelbotrányában érintett modellekből vásároltak.

Egyszerre debütálnak a VW Golf sportverziói

20.02.27 06:37

Egy füst alatt mutatkozik be a Volkswagen Golf GTI, a hibrid GTE és a dízel GTD. A három sportos verzió számos jellemzőn osztozik.

A tanügyi alkalmazottak felekezetüknek megfelelően kapnak szabadnapot húsvétkor és pünkösdkor

20.02.26 15:01

Döntött a szenátus: a tanügyi alkalmazottak saját keresztény egyházi ünnepükön szabadnapot kapnak nagypénteken, húsvét, illetve pünkösd első- és másodnapján.

Standoltak az ország legjobbjai

20.02.25 15:46

Ismét Széll Tamás és Szulló Szabina étterme, a Stand kapta a legjobb étteremnek járó díjat. A 2020-as gálán volt egy-két újdonság, egyébként nagyjából a papírforma döntött...

Százmillió a bírók képzésére

20.02.24 07:16

A bírák, a titkárok, a fogalmazók és az igazságügyi alkalmazottak jórészt a Magyar Igazságügyi Akadémia keretei között ismerhetik meg alaposabban a változó jogszabályokat.

Két lépésben emeli munkavállalói bérét a Tesco

20.02.22 08:46

Két lépésben emeli az idén is munkavállalói bérét a Tesco-Global Áruházak Zrt., a vállalat 3,8 milliárd forintot fordít a kiskereskedelmi dolgozók bérfejlesztésére a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetével (KASZ) és a Kereskedelmi Dolgozók…

Így emeli munkavállalói béreit a Tesco

20.02.20 01:30

Két lépésben emeli az idén is munkavállalói bérét a Tesco-Global Áruházak Zrt., a vállalat 3,8 milliárd forintot fordít a kiskereskedelmi dolgozók bérfejlesztésére a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetével (Kasz) és a Kereskedelmi Dolgozók…

A(z) "Volkswagen" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Autós

Négy rendőrautó üldözte a piros Volkswagent

Autós üldözésnek lehettek szemtanúi ma a kecskemétiek. Egy piros színű Volkswagen személyautó egy rendőri intézkedés során nem húzódott félre, és elmenekült a hatóságok elől.

Gazdaság

A tequila alapanyagából készítenének bioüzemanyagot

Környezetbarát megoldást jelentene Ausztrália üzemanyaghiányára.

Autós

Tovább zuhant a dízelautók iránti kereslet

A behozott használt autók között azonban továbbra is sok a régi dízel.

Ország

Jelentős értékesítési problémák a nyúlágazatban

A magyarországi nyúltenyésztés legnagyobb felvevőpiaca Németország, Svájc és Olaszország, ahol a járványhelyzet hatására visszaesett a kereslet. A takarmányárak növekedtek, a felvásárlási árak csökkentek, a megmaradó…

 

Kategória ajánló