Volkswagen hírek

Autós › Volkswagen

Információs telefonvonalat hozott létre az oktatásügyi minisztérium

20.03.26 19:22

A tanárok és a szülők csütörtök óta feltehetik kérdéseiket a koronavírus-járvány miatt kialakult aktuális helyzettel kapcsolatban az oktatási minisztérium által létrehozott információs telefonvonalon. A 0800 138 033-as telefonszám ingyenesen hívható…

Az adóbevallásnál érheti meglepetés a külföldre ingázókat, ha Magyarországon mennek home office-ba

20.03.26 13:04

Évek óta beszédtéma a tanácsadók körében, hogy milyen adófizetési kötelezettségeik vannak azoknak, akiket egy külföldi cég alkalmaz, de valamiért a saját hazájukban kell home office-ba menniük. A járvány miatt most sokaknál időszerű lett a kérdés – a…

Csak nyáron indulhat újra a Volkswagen termelése

20.03.26 11:35

A Reuters információi szerint a Volkswagen ugyan hivatalosan április 3-ig jelentette be a termelés szüneteltetését a gyáraiban, valójában ennél jóval hosszabb ideiig is zárva tarthatnak az üzemek, a termelés valószínűleg csak nyárra fog normalizálódni.

Megdöbbentő autós sorozatbűntény Somogyban

20.03.26 10:29

Árokba csúszott autóból kiszálló nőt gázolt el egy Volkswagen Somogyszil közelében. A baleset után a sofőr és utasa elmenekültek a helyszínről, az autót pedig megpróbálták felgyújtani. Elfogta őket a rendőrség.

10-200 százalékkal emelik a szlovén egészségügyi dolgozók jövedelmét a válság idejére

20.03.25 10:32

Az állami alkalmazottak, a felügyelőbizottsági tagok és parlamenti képviselők bérét harmadával csökkentik, a mikrovállalkozások pedig a minimálbér hetven százalékát kapják támogatásként.

Külföldi fesztiválon díjazták a magyar animációt

20.03.25 00:07

A koronavírus miatt online hirdették ki a SXSW elismeréseit, többek között Andrasev Nadja Szimbiózis című animációja is nyert.

A Szlovák Posta módosítja fiókjai nyitvatartását

20.03.24 11:39

Munkanapokon az egyes fiókok maguk határozhatják meg a nyitvatartási időt, például a rendelkezésre álló alkalmazottak számától függően. A 10 ezer lakosnál nagyobb városokban 16 óráig lesznek nyitva a posták, a városban levő postafiókok közül…

A(z) "Volkswagen" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Autós

A Williams is szabadságra küldte az alkalmazottjait, a versenyzők fizetését is csökkentik

Az Egyesült Királyság kormánya a koronavírus-járvány következtében próbál segíteni a cégeknek azzal, hogy fizeti az alkalmazottak bérének 80 százalékát havi 2500 fontig, amennyiben az adott vállalatot is érinti a koronavírus miatt…

Gazdaság

Megugrott az olaj ára, gyengült a forint, mégsem drágul a benzin szerdán

Nem kizárt azonban, hogy a közeljövőben drágulni fognak az üzemanyagárak idehaza.

Autós

Tovább zuhant a dízelautók iránti kereslet

A behozott használt autók között azonban továbbra is sok a régi dízel.

Ország

Bundesliga: több csapat is edzésbe állt hétfőn

A német élvonalban szereplő klubok közül négynél is megkezdték az edzéseket hétfőn: a Bayern München, a Borussia Mönchengladbach, a Wolfsburg és a Paderborn játékosai március közepe után tréningeztek újra.

 

Kategória ajánló