Volkswagen hírek

Autós › Volkswagen

Újabb világcsúcsra készül a Volkswagen

19.01.21 11:36

Miután a VW villanyautója tavaly új csúcsot döntött a Pikes Peaken, jövő nyáron a Nürburgringen szeretnének elektromos körrekordot futni.

Ha nincs fal, nincs fizetés

19.01.17 15:15

Már negyedik hete nem kapnak fizetést a szövetségi kormányzati alkalmazottak az Egyesült Államokban.

Globális szövetségre lépett a két autógyártó óriás, új modellt fejlesztenek

19.01.17 13:03

A Volkswagen AG és a Ford Motor Company kedden bejelentette, hogy átfogó szövetségre lépett, és ennek keretében olyan megállapodásokat kötött, amelyek célja a két globális járműgyártó erősségeinek kiaknázása, versenyképességének javítása a…

Globális szövetségre lépett a Volkswagen AG és a Ford Motor Company

19.01.15 17:44

A szövetség a két globális járműgyártó erősségeit hasznosítja a versenyképesség javítása, az innováció és a vásárlók még jobb kiszolgálása érdekében.

Szövetséget kötött a Volkswagen és a Ford

19.01.15 17:41

A szövetség keretében a Ford tervezi majd mindkét vállalat közepes méretű pickup modelljeit, és az európai piacra szánt nagyobb áruszállítókat, a Volkswagen feladata pedig egy városi kisáruszállító modell kifejlesztése és gyártása lesz.

Jöhet a Ford Ramarok és a Volkswagen Amanger?

19.01.15 15:12

A Ford és a Volkswagen ma jelentette be: globális szövetségre lépnek, elsőként középméretű pickupokat fognak közösen fejleszteni és gyártani.

Soha nem adtak még el annyi Volkswagent, Skodát, Seatot, Porschét és Lamborghinit, mint tavaly

19.01.12 14:05

Jól sikerült 2018 a Volkswagen csoportnak, pedig kihívás volt bőven: dízelbotrány, perek, WLTP-átállás, kereskedelmi háború, hogy csak néhányat említsünk. Az eladások új csúcsra mentek, rekordot ért el a Volkswagen, a Seat, a Skoda...

Körözött Volkswagen Röszkén

19.01.11 19:41

A magyar rendőrök a német hatóságok által körözött gépkocsit foglaltak le.

Nagy dobásra készül a Volkswagen - A Tesla mesterterve volt a minta?

19.01.11 16:05

Elli néven új leányvállalatot alapított a Volkswagen, amely olyan szolgáltatásokat kínál majd, mint például az elektromosautó-töltők otthoni telepítését és zöldáram-szolgáltatást magába foglaló energiamenedzsment rendszerek…

A(z) "Volkswagen" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Autós

Megvan, mire költi Andy Vajna özvegye az árverésen szerzett tízmilliókat

Andy Vajna hagyatékának árverésén nem jelent meg az özvegy, de a befolyt pénz nagy részét a volt alkalmazottak végkielégítésére költi.

Gazdaság

Kifogyhatott az üzemanyag az eltűnt katonai repülőgépből

A chilei légierő tábornoka szerint a Chile C-130 Hercules típusú repülőgép pilótája tapasztalt volt, az időjárási körülmények pedig megfelelőek a repüléshez.

Autós

Magyar Nemzet: Karácsonyék útlezárásokkal és sarccal harcolnánk a klímaváltizás ellen

A Gki Gazdaságkutató Zrt. olyan kérdőíveket juttatott el a vállalkozókhoz, amelyek nagyrészt a behajtási díjjal és a dízelüzemű gépjárművekkel foglalkoznak.

Ország

A "normandiai négyek" négy hónap múlva újabb csúcstalálkozót tartanak

Négy hónap múlva újabb csúcstalálkozót tartanak a kelet-ukrajnai helyzet rendezéséről a "normandiai négyek", azaz Ukrajna, Oroszország, Németország és Franciaország – jelentette be hétfő este Emmanuel Macron francia elnök a…

 

Kategória ajánló