Volkswagen hírek

Autós › Volkswagen

Ezzel a kocsival menekültek a szíriaiak Dunaszerdahely felé

20.02.08 09:23

A városi rendőrök arra lettek figyelmesek, hogy egy jármű a menetiránnyal szemben halad. Ezért aztán, megelőzendő a balesetet, a hatóság emberei az állami rendőrökkel egyetemben arra törekedtek, hogy a sofőrt minél hamarabb jobb belátásra bírják -…

Többet ér a Tesla, mint a Volkswagen és a BMW együtt

20.02.04 14:22

Az autógyár piaci tőkeértéke a részvény árfolyamának hétfői húsz százalékos emelkedésével már meghaladja a Volkswagen és a BMW együttes piaci tőkeértékét.

Újabb autómegosztó cég jön Budapestre

20.02.04 11:01

Még ebben az évben megkezdi működését Budapesten a We share, a Volkswagen és a Škoda autómegosztó szolgáltatása.

Új autómegosztó jön Budapestre

20.02.04 09:19

Még idén elindul Budapesten a We share, a Volkswagen és a Skoda autómegosztó szolgáltatása, ezzel négyszereplősre bővül a fővárosi autómegosztási piac.

Újabb megosztó szereplő Budapesten

20.02.04 07:04

Még ebben az évben megkezdi működését Budapesten a WE SHARE, a Volkswagen és a Skoda autómegosztó szolgáltatása, ezzel az eddigi háromról négyszereplősre bővül a fővárosi autómegosztási piac - hivatkozik az MTI a…

A Volkswagen uralja a világ autópiacát

20.01.30 12:13

A Volkswagen-csoport tavaly megőrizte első helyét a járműeladásban. A második helyre a japán Toyota jött fel az egy évvel korábbi harmadikról.

Növelné piaci erejét a Volkswagen

20.01.29 22:01

A Volkswagen arra számít, hogy a 2019. évi 6,7 százalékról az idén 7,5 százalékra tudja növelni részesedését a várhatóan stagnáló magyarországi újautó-piacon, amit főként az új igényekre reagáló számos modell bevezetésére alapoz.

Üzleti bénultság lett úrrá Kínán a koronavírus miatt

20.01.29 14:27

A luxusfogyasztás visszaesése, elmaradó makaói szerencsejátékosok, a légitáraságok megzuhanó részvényei, szabadságra küldött banki alkalmazottak, az autógyárak megbénult beszállítói láncai – ezek Kínában az azonnali és közvetlen…

Megérkezett a SEAT legfontosabb modellje: az új Leon

20.01.29 07:43

Földre vetített "Hola"-val köszönt minket, tele van vezetést segítő rendszerekkel, és hibridként is elérhető. Amit a SEAT ma tud, az benne van az új Leonban.

A(z) "Volkswagen" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Autós

Ellenőrzés után lehet belépni a csornai kórház területére

  A Csornai Margit Kórház területére gyalogosan vagy gépkocsival való beléptetés Járványügyi Ellenőrző Ponton keresztül történik mind az alkalmazottak, mind az ellátásra érkezők esetében.

Gazdaság

Óriásit drágultak az élelmiszerek, épp 4 százalék alatti az infláció

Hatalmasat nőtt az élelmiszerek ára a járvány miatti felvásárlási lázban. Az infláció mégis alacsonyabb lett az előző néhány hónapban mértnél, annyival esett a benzin ára.

Autós

Tovább zuhant a dízelautók iránti kereslet

A behozott használt autók között azonban továbbra is sok a régi dízel.

Ország

Európai élklubok állnak sorba a Real Madrid kölcsönjátékosáért

Európai sztárklubok sora, köztük a Bayern München, a Juventus és a Paris Saint-Germain is szívesen soraiban tudná Asraf Hakimit, a Real Madrid Dortmundba kölcsönadott labdarúgóját. MTI A Mundo Deportivo spanyol…

 

Kategória ajánló