Volkswagen hírek

Autós › Volkswagen

Újabb lépést tesz a Volkswagen egy zöldebb világ felé

20.01.17 13:48

Nagy lépésre készül a Volkswagen Kínában, hiszen 20 százalékos részesedést vásárol az egyik helyi elektromos autó akkumulátorgyártóban, az üzelt már a küszöbön áll.

Tovább özönlenek az öreg importautók Magyarországra

20.01.17 05:39

Tovább özönlenek az öreg importautók Magyarországra – írja a Világgazdaság pénteken a Vezess összeállítására hivatkozva.

Rekordszámú eladással a Volkswagen értékesítette 2019-ben globálisan a legtöbb autót

20.01.14 06:04

A globális autópiac mintegy 4 százalékos csökkenésének ellenére a VW jó évet zárt, és csaknem 8 százalékos világpiaci részesedést ért el.

Fának csapódott egy VW Kőszeg és Horvátzsidány között – súlyosan sérült a sofőr

20.01.13 21:54

Horvátzsidány felől Kőszeg irányába tartott egy Volkswagen személyautó, amikor egy erdei szakaszon eddig tisztázatlan okból áttért a szemközti sávba, lehajtott az útról és fának ütközött.

Van valahol a svéd hegyekben egy vadiúj Passat, aki megtalálja, viheti

20.01.13 17:04

Különös akciót hirdetett a Volkswagen. Elrejtettek egy új autót valahol Svédország hegyeiben, amit bárki megkaparinthat – ha megtalálja.

Ez az autógyár volt tavaly a legnagyobb

20.01.13 15:03

Megőrizte az első helyet az autógyártó társaságok erősorrendjében a német Volkswagen csoport (Vw) 2019-ben az előzetes értékesítési adatok szerint – írta hétfőn a Handelsblatt.

Komoly bővítést hozhat 2020 egy dél-koreai cég gyárában Magyarországon

20.01.10 11:13

Egy második akkumulátorgyár építését tervezi a dél-koreai SK Innovation Co. az Egyesült Államokban és a Volkswagen ellátásához bővíteni készül Magyarországon épülő második gyárának a kapacitását is.

A(z) "Volkswagen" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Autós

Kínai akkumulátorgyártó vállalatban vásárol részesedést a Volkswagen

A Volkswagen AG húsz százalékos részesedést készül vásárolni a kínai Guoxuan High-tech Co. Ltd. akkumulátorgyártó vállalatban – értesült a Reuters ...

Gazdaság

Komoly változások érkeznek a kutakra

Számottevően csökken a gázolaj ára, a benziné nem változik.

Autós

Javult a dízelek megítélése Magyarországon

A modern dízelek és azok károsanyag-kibocsátásának megítélése pozitív irányba változott – derült ki a hat nagy elérésű online médium autóvásárlási terveket feltérképező, nem reprezentatív online felméréséből. A…

Ország

Kézműves finomságokkal és hagyományőrző programokkal várja Magyarország a berlini Nemzetközi Zöld Hét látogatóit

A berlini Nemzetközi Zöld Hét nem csak Európa egyik legnagyobb mezőgazdasági, élelmiszerágazati és kertészeti fogyasztói vására, hanem nagyszabású agrárpolitikai találkozóhely is, ahová évről évre számos ország…

 

Kategória ajánló