Volánbusz hírek

Top magyar cég › Volánbusz

Több buszjárat lesz Zalaegerszeg és Keszthely között

20.12.08 10:58

Az eddigieknél kedvezőbb lesz a buszmenetrend az utazók számára december 13-tól Zalaegerszeg és Keszthely között. A MÁV és a Volánbusz egységes stratégiai irányítás alá került, aminek eredményeként összehangolják a vasúti és a…

Több mint ezer sofőrt tüntetett ki a Volánbusz

20.12.01 12:04

Több mint ezer autóbusz-vezetőjének többéves, évtizedes munkáját, megbízhatóságát, elhivatottságát és példaértékű teljesítményét ismerte el az idén a Volánbusz a balesetmentes közlekedésért járó jutalommal – közölte a közlekedési társaság…

Újabb Volánbusz-állomásokon kötelező a jegyelővétel december 1-jétől

20.11.30 17:01

A koronavírus-járvány elleni védekezés hatékonyságának fokozása érdekében 2020. december 1-jétől bővül azon autóbusz-állomások köre, ahol megszűnik az autóbusz-vezetői jegyértékesítés.

Koronavírus: változás jön a buszjegyvásárlással kapcsolatban

20.11.30 12:16

A koronavírus-járvány elleni védekezés hatékonyságának fokozása érdekében december 1-jétől bővül azon autóbusz-állomások köre, ahol megszűnik az autóbusz-vezetői jegyértékesítés - közölte a Volánbusz Zrt.

Számíts rá! Ezekben a városokban kötelező lesz a jegyelővétel

20.11.28 17:22

A koronavírus-járvány elleni védekezés hatékonyságának fokozása érdekében december 1-től bővül azon autóbusz-állomások köre, ahol megszűnik az autóbusz-vezetői jegyértékesítés.

A(z) "Volánbusz" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Top magyar cég

Eltiltották a vezetéstől, mégis volán mögé ült az előszállási férfi

Járművezetéstől eltiltott, körözött és ittas személyekkel szemben intézkedtek a rendőrök.

Top magyar cég

Töretlen a kerékpárszállító vonatok népszerűsége a Balatonnál

Minden korábbinál népszerűbbé vált az elmúlt időszakban a kerékpáros turizmus. A vonattal biciklit szállítók száma a járványhelyzet és a kedvezőtlen tavaszi időjárás ellenére is 35 százalékkal haladta meg a 2019-es adatokat,…

Közélet

Bayer Zsolt: a főpolgármester egy kretén

Alaposan kiakadtak a keményvonalas fideszes propagandisták a Hír TV Sajtóklub című műsorának hétfő esti adásában amiatt, hogy a főpolgármester megnyitotta a rakpartokat a gyalogosforgalom előtt hétvégére.

Közélet

Június 1-től újraindul a turizmus Máltán

Újabb nyitási menetrendet jelentettek be Máltán.

 

Kategória ajánló