Volánbusz hírek

Top magyar cég › Volánbusz

Vagyonelkobzással és letöltendő börtönnel sújtották a visszaeső sofőrt!

21.04.20 17:10

A Škoda Octavia sofőrjét Alsószemeréd (Lévai járás) közelében állították meg közúti ellenőrzés céljából a közlekedésrendészet munkatársai. A gépkocsivezetőt megszondáztatták, majd kiderült, hogy erősen ittas állapotban (2,58 ezrelékes…

Pécsvárad a legoltottab és legteszteltebb

21.04.15 17:19

A város vezetése szeretné megelőzni, hogy az iskolák részleges újranyitása után tömeges legyen a Covid-fertőzés, ezért a hét végén 150 diák és tanár ingyen kérhet tesztet a baranyai kisvárosban.

Pórul járhat, aki úgy vezet, hogy eltiltották tőle

21.04.02 12:04

Már törvényjavaslatot is nyújtottak be arra, hogy akár 3 év szabadságvesztésre is ítélhessék azt, aki vezetéstől való eltiltás hatálya alatt ül volán mögé.

A(z) "Volánbusz" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Top magyar cég

Eltiltották a vezetéstől, mégis volán mögé ült az előszállási férfi

Járművezetéstől eltiltott, körözött és ittas személyekkel szemben intézkedtek a rendőrök.

Top magyar cég

Töretlen a kerékpárszállító vonatok népszerűsége a Balatonnál

Minden korábbinál népszerűbbé vált az elmúlt időszakban a kerékpáros turizmus. A vonattal biciklit szállítók száma a járványhelyzet és a kedvezőtlen tavaszi időjárás ellenére is 35 százalékkal haladta meg a 2019-es adatokat,…

Közélet

Bayer Zsolt: a főpolgármester egy kretén

Alaposan kiakadtak a keményvonalas fideszes propagandisták a Hír TV Sajtóklub című műsorának hétfő esti adásában amiatt, hogy a főpolgármester megnyitotta a rakpartokat a gyalogosforgalom előtt hétvégére.

Közélet

Június 1-től újraindul a turizmus Máltán

Újabb nyitási menetrendet jelentettek be Máltán.

 

Kategória ajánló