Volánbusz hírek

Top magyar cég › Volánbusz

Gázüzemű autóbuszt tesztel a Volánbusz Zalaegerszegen

Tegnap 16:41

Iveco gyártmányú gázüzemű autóbuszt tesztel a Volánbusz Zalaegerszegen a Danube Truck Magyarország Kft.-vel együttműködve egy héten keresztül - közölte a Volánbusz Zrt.

Megérkeztek a Volánbuszhoz az új Volvo autóbuszok

20.07.07 17:10

Megérkezett a Volánbuszhoz az a 15 új, Volvo 8900 típusú autóbusz, amelyek megvásárlásáról januárban kötött megállapodást a társaság a Volvo Hungária Kft.-vel - közölte a Volánbusz Zrt. kedden az MTI-vel.

Figyelem! Megváltozik a menetjegyek és bérletek ellenőrzésének módja a Volánbusznál

20.07.06 10:40

A Volánbusz valamennyi járatán augusztus 1-jétől gyorsabb és egyszerűbb lesz a Közlekedési Mobiljegy applikációban megváltott menetjegyek, bérletek ellenőrzésének módja, az erre szolgáló QR kód leolvasással.

Volánbusz: Változik a Közlekedési Mobiljegyek ellenőrzése

20.07.06 08:46

A Volánbusz valamennyi járatán augusztus 1-jétől gyorsabb és egyszerűbb lesz a menetjegyek, bérletek ellenőrzésének módja.

Pótlóbusz jár a hétvégén H6-os HÉV egy szakaszán

20.07.03 10:35

Karbantartás miatt pótlóbusz jár a H6-os HÉV vonalán Dunaharaszti-külső és Szigetszentmiklós-Gyártelep között a hétvégén - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

Változik rengeteg busz menetrendje: érdemes figyelni, mielőtt elindulsz

20.06.18 10:37

Változik a Volánbusz egyes távolsági járatainak menetrendje június 20-tól, első lépésben a Budapest-Szeged-Szabadka, a Budapest-Eger és Budapest-Nagykanizsa viszonylaton lépnek életbe járványügyi menetrendek. A Volánbusz Zrt.

A(z) "Volánbusz" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Top magyar cég

Ön látta már? Különleges autóbuszt tesztelnek Zalaegerszegen

Iveco gyártmányú gázüzemű autóbuszt tesztel a Volánbusz Zalaegerszegen a Danube Truck Magyarország Kft.-vel együttműködve egy héten keresztül - közölte a Volánbusz Zrt. szerdán az MTI-vel.

Közélet

Korlátozzák a közösségi közlekedést is a növekvő fertőzésszám miatt Izraelben

Csak a maximális utaslétszám felével járhatnak a tömegközlekedési eszközök, miután viszonylag sokan kapták el a koronavírust a buszokon.

Top magyar cég

Huszonkét modern hálókocsit venne a MÁV

A vasúttársaság a szolgáltatásbővítés érdekében gyorsított, nyílt közbeszerzési eljárást írt ki 22 használt, légkondicionált hálókocsi beszerzésére, az ajánlatokat július 20-áig lehet beadni. A fejlesztést a vasúttársaság saját forrásból…

Közélet

Július 4-én indul a hajózási főidényi a Balatonon

Július 4-én kezdődik a 174. hajózási szezon főidénye, melyet a BAHART idén nyáron is 58 napra hirdet meg az előző évhez hasonlóan. A településeket összekötő hajózási útvonalakon intenzívebb menetrenddel, valamint…

 

Kategória ajánló