Vlagyimir Putyin hírek

Politikus › Vlagyimir Putyin

A sivalkodás ellenére gyakori vendég az orosz elnök az európai fővárosokban

19.10.30 11:12

A honi és nemzetközi liberális felebarátaink előszeretettel sivalkodnak akkor, amikor Vlagyimir Putyin a hazánkba látogat. Csupán azt felejtik el, hogy az orosz elnök igencsak gyakran vendégeskedik a többi nyugati országban is, amelyről nem…

„Diktátorok” feliratú molinóval tüntet Putyin ellen a Párbeszéd a Clark Ádám téren

19.10.30 11:01

A Clark Ádám téren a Párbeszéd aktivistái egy molinót feszítettek ki az Alagút bejárata fölé, hogy így tiltakozzanak "Vlagyimir Putyin, a diktátor érkezése ellen"- nyilatkozott a helyszínen Barabás Richárd, a párt elnökségi tagja és szóvivője. A szóvivő szerint…

Orbán ígért valamit Putyinnak, de Amerika közbeszólt

19.10.30 10:51

Az amerikaiakat nagyon idegesíti a Budapestre költöző, orosz hátterű beruházási bank. A kormány diplomáciai mentességet ígért a banknak, de a jelek szerint ez nem megy olyan könnyen.

Putyin írhatja alá a Mol kompenzációját

19.10.30 09:02

A Mol és a Lukoil között még a héten aláírásra kerülhet az áprilisban érkezett klórszennyezett olajjal kapcsolatos kompenzáció mértéke, ugyanis terv szerint Putyin holnap Budapestre érkezik.

Megnéztük, mi lesz ma a kormány naptára szerint

19.10.30 08:28

Mi úgy tudtuk, hogy jön a Putyin, de a kormány nyilvánosan elérhető hivatalos naptára szerint a hét egyetlen eseménye Marjan Sarec szlovén miniszterelnök hétfői látogatása volt.

Gázos ügyek: ezért jön Putyin megint Magyarországra

19.10.30 06:49

Két év után ma ismét Magyarországra látogat Vlagyimir Putyin. A kiszivárgott hírek szerint az orosz elnök elsősorban a Török Áramlatról és a paksi bővítésről tárgyal majd Orbán Viktorral. Az EU-t Oroszországgal Ukrajna kikerülésével összekötő gázvezeték…

Megérkezett Budapestre Vlagyimir Putyin

19.10.30 05:28

Útlezárásokra, időszakos forgalomkorlátozásokra kell számítani az orosz elnök és Szergej Lavrov orosz külügyminiszter látogatása miatt ma Budapest számos pontján.

A(z) "Vlagyimir Putyin" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Dopping: Putyin kapott egy utolsó esélyt – sajtóvisszhang

A nemzetközi sajtó részben elégedetten, részben a büntetést kevesellve fogadta, hogy a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) laboratóriumi eredmények manipulálása miatt hétfőn négy évre eltiltotta Oroszországot az…

Nagyvilág

Fontos témákról tárgyal kedden Moszkva és Washington

Szergej Lavrov orosz és Mike Pompeo amerikai külügyminiszter a nemzetközi élet és a kétoldalú viszony kérdéseiről tárgyal kedden Washingtonban - közölte hétfőn kiadott közleményében az orosz diplomáciai tárca az MTI híre szerint.

Közélet

Így lett részese Orbán a Trump-botránynak

Putyin mellett a magyar kormányfő hangolhatta az elnököt Ukrajna ellen.

Ország

Európában rendelhető először a Toyota Supra GT4 versenyautó

A Toyota Gazoo Racing 2020 márciusában megkezdi a GR Supra GT4 forgalmazását Európában, majd augusztustól Észak-Amerikában, októbertől pedig Japánban/Ázsiában is értékesíti a modellt.

 

Kategória ajánló