Vízirendészet hírek

Közélet › Vízirendészet

Ittasan hajózott három férfi a Tiszán, eljárást indítottak ellenük

21.08.21 13:07

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság eljárást indított három motorcsónakkal közlekedő férfi ellen.

Segítettek a vízirendőrök

21.08.17 14:22

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2021. augusztus 16-án három esetben, összesen tíz személynek segítettek partra jutni.

Ezúttal kutyákat is mentettek a balatoni vízirendőrök

21.08.16 11:55

A nap folyamán több esetben kerültek olyan helyzetbe, amiből a vízirendőrök segítsége nélkül nem tudtak volna biztonságosan kikerülni. Elsodródott SUP-deszkásokat, egy úszót, és egy a viharban irányíthatatlanná vált vitorlás utasait segítettek ki szorult…

Fokozott ellenőrzéseket tartott a vízirendészet

21.08.10 15:07

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kétnapos, fokozott közlekedésrendészeti és bűnügyi-közbiztonsági ellenőrzést tartottak a megyében és a Tisza-tó térségében.

Ittas hajóvezetőt fogtak a rendőrök a Balatonon

21.08.10 08:01

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai augusztus 6. és 8. között tizenkét esetben összesen tizennyolc személyt mentettek ki a tóból, valamint ittas hajóvezetőt is találtak.

Nem győzik a munkát a vízirendőrök – 21 személyt kellett kimenteni

21.08.04 09:28

Rengeteg munkát adtak a strandolók a vízirendőröknek. Szombaton és vasárnap is sokakat kellett kimenteni a Balatonból. Pedig vasárnap szinte folyamatos volt a viharjelzés a tavon.

A(z) "Vízirendészet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Horváth László ezredes: csapatjátékos a balatoni vízi rendészet élén

Férfias küldetés, amikor hatalmas viharban és hullámzásban, száz kilométeres szélben, csapkodó villámok között kell menteni, erről is beszélt Horváth László ezredes, a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság (BVRK) vezetője.

Közélet

Élve találták meg a szeptember elején eltűnt sorozatsztárt

Tanya Fear színésznőt még szeptember 9-én nyilvánították eltűntnek; félő volt, hogy nem kerül elő élve, de szerencsére nem így lett.  A Los Angeles-i rendőrök találtak rá. 

Magyar település

Gasztrokompon nyitotta meg az őszt a Balatoni Kör

Ősztől emeljük a (v)ízszintet! – ezzel a kijelentéssel indult a Balatoni Kör (BK) Kóstold körbe! nevű bor- és gasztrofesztiváljának idei első rendezvénye éttermekkel, borászatokkal a Balaton közepén, a Szántód és Tihany között…

Esemény

Istállótűz: jelenleg is vizsgálják a tűz lehetséges okát

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, az Aranyág kertben kigyulladt egy 1200 és egy 700 négyzetméteres istálló, valamint egy 170 négyzetméteres húsfeldolgozó. Az épületben 200 sertést neveltek, melyek közül mintegy 30-35-öt sikerült…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló