Vízilabda hírek

Sport › Vízilabda

Faragó közkinccsé tette titkait

Tegnap 17:18

Faragó Tamás az Egyesült Államokban tartott kurzusaiból készült annak idején oktatófilm, amit a legendás pólós most a szövetség rendelkezésére bocsátott, ingyen és bérmentve.

Koronavírus: újabb ferencvárosi szakosztályok adakoznak

20.03.29 15:37

A Ferencvárosi TC hivatalos honlapján jelentette be, hogy a klub labdarúgói után a zöld-fehérek jégkorong-, kézilabda-, és vízilabda-szakosztályai is segítik a koronavírus-járvány ellen küzdőket, ezért egységesen 5-5 millió forintot ajánlottak fel…

Női vízilabda: négyfős csoportokban, videotelefonnal edz a válogatott

20.03.28 15:32

Leimeter Dóra szerint a magyar női vízilabda-válogatott profitálni fog abból, hogy a tokiói olimpiát idén nyárról a jövő évre halasztották.

Elbert Gábor: minden sportolóra másképp hat a tokiói olimpia halasztása

20.03.27 13:23

Pár napja a Nemzetközi Olimpiai Bizottság a koronavírus terjedése és veszélye miatt elhalasztotta a 2020-as tokiói olimpiát. A nyári játékok történetében még hasonló sem volt. A döntésről, következményekről Elbert Gáborral, a PTE egyetemi adjunktusával,…

Vízilabda: „Nem lett volna fair, ha nem rendezik meg az olimpiát”

20.03.26 14:50

Gurisatti Grétának az volt az első gondolata, amikor megtudta, hogy egy évvel elhalasztják a tokiói olimpiát, hogy ha nem is az eredeti időpontban, de legalább megtartják. Ráadásul a magyar női vízilabda-válogatott egy év pluszrutinnal jobb is…

Tokió 2020: Szomorúak vagyunk, de alkalmazkodunk – Märcz

20.03.24 18:26

A klasszikus csapatsportok közül a tokiói olimpiára egyetlen magyar csapatként olimpiai kvótát szerző férfi vízilabda-válogatott vezetői és tagjai is reagáltak a Nemzeti Sportnak a nyári olimpia elhalasztásának hírére.

Szigorú óvintézkedések mellett áll edzésbe a női pólóválogatott

20.03.23 16:59

A magyar női vízilabda-válogatott a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben is folytatni kényszerül felkészülését, ugyanakkor a férficsapatnak egyelőre nincs erre szüksége.

A(z) "Vízilabda" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Sport

Péntektől Faragó Tamással gyakorolhatnak az ifjú vízilabdások

Montreal legendás olimpiai bajnoka a Magyar Vízilabda Szövetség rendelkezésre bocsátotta azt az USA-ban forgatott filmet, amin a sportágban használható technikai megoldásokat mutat be.

Sport

Labdarúgás: az Uefa a júliusi folytatást célozta meg

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) azzal számol, hogy júliusban folytatódhatnak a nemzeti bajnokságok, és ha ez így lesz, a nyári hónapokban be is lehet fejezni a sorozatokat.    

Sport

Tokió 2020: nem változik az eredeti program, Szapporó is helyszín marad

Tokió - Kiigazításokra azonban szükség lehet, hiszen előfordulhat, hogy bizonyos versenyhelyszínek jövőre már nem állnak rendelkezésre.

Ország

Drámai a helyzet Amerikában: 1169 halott 1 nap alatt

Az elmúlt 24 órában 1169 ember halt meg az Amerikai Egyesült Államokban. Eddig ez a rekord a koronvírus okozta haláleseteket tekintve. Amerika ezzel megdöntötte Olaszország rekordját, ugyanis ennyien még sehol nem haltak…

 

Kategória ajánló