Vitézy Dávid hírek

Ismert személy › Vitézy Dávid

Karácsony: Meglepődnék, ha Vitézynél lenne alkalmasabb a BKK vezetésére, ha pályázik

19.11.07 17:22

„A BKK vezetésére pályázatot fog kiírni a főváros, és ha Vitézy Dávid beadja pályázatát, akkor nagyon meglepődnék, ha lenne nála alkalmasabb, mert az ő munkáját nagyon sokra tartom” – jelentette ki Karácsony Gergely főpolgármester az ATV Start című…

Nemzetközi színvonalú otthont kap a magyar közlekedéstörténet

19.03.05 10:41

Modern eszközökkel, releváns, izgalmas és minden korosztály számára közérthető módon kell elmesélnünk a közlekedés történetét – vallja Vitézy Dávid, az intézmény igazgatója.

Így üzennek a MÁV-nak a csalódott utasok

19.01.19 03:54

Vitézy Dávid volt BKK-vezérigazgató osztotta meg Facebookon a sokatmondó felvételt. Régóta nem működnek a liftek a Ferihegy-vasútállomásnál, és ez 2020-ig biztosan így marad. A MÁV szerint ugyanis hiába javítják meg, egy napon belül újra…

Elon Musk föld alatti autópályája akkora csalódás, hogy még Vitézy Dávid is beszólt neki

18.12.21 08:47

Los Angeles alatt futó, mindent behálózó autópálya, amiben embereket szállító kapszulák száguldoznak őrült sebességgel - valami ilyesmi volt a The Loop eredeti ötlete, ám a szerdán bemutatott tesztalagút ettől nagyon-nagyon távol áll.

Vitézy Dávid beszólt Elon Musknak

18.12.20 06:11

Elon Musk kitalálta, hogyan lehet kötöttpályás közlekedési eszközt varázsolni egy Teslából, de ez nem nyerte el Vitézy Dávid tetszését.

A(z) "Vitézy Dávid" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

“Dugóban ülni ma konkrét gazdasági károkozás, és az életünkből is éveket vesz el”

Az elmúlt években a közösségi médiában posztolt fotóin a világ különböző nagyvárosainak vasúti, metró, busz- vagy más pályaudvarai, illetve közlekedési konferenciák molinói adták a szelfi-hátteret. Vitézy Dávidtól azt kérdeztük, hogy…

Politikus

Karácsony politikai döntést hozott kulturális területen

Tarlós István főpolgármesterként azokat az embereket is kinevezte a színházak élére, akikkel nem feltétlenül állt egy világnézeti platformon – mondta Rétvári Bence államtitkár.

Közélet

Betondarabbal törte be egy ház ablakát egy betörő

Jász-Nagykun-Szolnok megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Közélet

Megbénította Párizst a nyugdíjreform miatti sztrájk, de az álláspontok nem közelednek

Leállt az élet a francia fővárosban, miután a metró, illetve a nagysebességű vasút járatainak csak egy része közlekedett. A nyugdíjreform kapcsán nincs közeledés a kormány és a szakszervezetek között.

 

Kategória ajánló