Vírus hírek

Nagyvilág › Vírus

Operatív törzs: A regisztrált idősek több mint felét már beoltották

21.03.18 15:43

A regisztrált időseknek már több mint a fele megkapta a védőoltást – mondta a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) járványügyi osztályvezetője a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs nevében a pénteki…

Magyar egészségipar: Akár 50 milliárd forint értékű fejlesztés is megvalósulhat

21.03.18 14:30

A koronavírus-járvány alatt bebizonyosodott, hogy azok az országok tudnak hatékonyan védekezni a vírus ellen, amelyek képesek hazai gyártásban előállítani a szükséges egészségügyi termékeket, ezért kiemelten fontos a magyar vállalkozások…

Nemes Gábor: Az egész nyugati világ elrontotta a víruskezelést

21.03.18 14:30

A Nyugat úgy csinál, mintha nem lenne jó, ami keleten folyik. Lenézzük őket, holott ők kezelték megfelelően a pandémiát – mondta a külpolitikai újságíró. 

A virtuális térbe költözik a FeHoVa

21.03.18 14:29

A COVID-19 vírus okozta járványhelyzettel kapcsolatos intézkedések miatt Magyarország legnagyobb fegyver, horgászat, vadászat tematikájú kiállítása, a FeHoVa online platformon, a látogatók számára ingyenesen kerül megrendezésre.

Idén sem lesz Balaton Sound, és elmarad a VOLT Fesztivál is

21.03.18 12:07

A szervezők szerint nem reális, hogy nyárra a korábbi mértékben újraindul a nemzetközi turisztikai forgalom, és a hazai járványhelyzettől sem várnak akkora javulást, hogy biztonságosan meg tudják rendezni a fesztiválokat. 2022 az új célév.

Figyelmeztetés: nem bizonyított, hogy az időjárás hatással lenne a koronavírus terjedésére

21.03.18 09:17

Nem bizonyított, hogy az időjárás, illetve az évszakok közvetlen hatással lennének a koronavírus terjedésére - figyelmeztetett szerdán a Meteorológiai Világszervezet (WMO) szakértői csoportja, amely nem zárta ki azonban azt sem, hogy a kór a jövőben…

A(z) "Vírus" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Fontos tanácsot kaptak azok, akik favipiravirt szednek

Egy nemrég megjelent tanulmány szerint nem zártható ki, hogy a Covid-19-páciensek kezelésére használt gyógyszer fényérzékenységet okoz.

Tudomány

Szingapúrban bezárnak az iskolák a járvány terjedése miatt

A városállamban több hónapos rekordot döntött az új fertőzöttek száma.

Életmód

A közösségi média nagy hatással van az emberek oltási hajlandóságára

Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora úgy látja, az egyik legnagyobb hátráltató tényező manapság a magyar lakosság oltási kedvében a közösségi média, ahol oltásra buzdító és oltásellenes hangokat egyaránt lehet találni.

Közélet

Négy és félmilliárd éves meteoritot talált egy Nagy-Britanniában élő magyar

A londoni Természettudományi Múzeumban állítják ki a különleges leletet.

 

Kategória ajánló