Vírus hírek

Nagyvilág › Vírus

Milyen hatása lehet egy második hullámnak?

Ma 15:44

A koronavírus úgy tűnik, hogy a világ véget nem érő története. Amint a vírus első hullámai elapadnak, és az országokat a gazdasági fellendülés iránti optimizmus érzete hatja át, akkor jön a második hullám fenyegetése. Számos gazdaságot átfogóan…

Stroll elkapta a koronavírust, de azóta kigyógyult

Ma 10:37

Váratlan bejelentést tett az Eifel Nagydíjat betegség miatt kihagyó Lance Strollt: a nürburgringi futam után pozitív lett a vírustesztje. Aztán viszont már negatív eredményt is fel tudott mutatni.

Válságosra fordult a vírushelyzet Bulgáriában

Ma 06:01

Bulgáriában rekordot döntött a fertőzöttek számának napi növekedése: az elmúlt 24 órában 1024 új esetet regisztráltak, amely 629-cel több az előző napinál; egyes vidéki régiókban válságosra fordul a helyzet, a kórházakban nincs elegendő ágy, sem…

Gerendai Károly elárulta, mit kell tenni a járvány után

Tegnap 19:03

Sok újítást vezetett be vállalkozásaiban a Sziget fesztivál atyjaként ismert Gerendai Károly, aki szerint új stratégiák kellenek a mostanihoz hasonló helyzetek átvészeléséhez - írja a Turizmus.com.

Jó és rossz hír is érkezett a szennyvíz-vizsgálatokból

Tegnap 16:22

A 42. héten monitorozott települések szennyvízmintáiból kimutatható SARS-CoV-2 vírus örökítőanyag mennyiségének terjedési üteme stagnált a fővárosban, azonban országszerte több településen az előző héten tapasztalt csökkenés megállt - írja a…

Jól bírja a hideget a koronavírus

Tegnap 16:04

Egy közelmúltbeli Covid-19 kitörést vizsgálva a kínai egészségügyi hatóságok élő koronavírust fedeztek fel fagyasztott élelmiszerek csomagolásán, amely megállapítás arra utal, hogy a vírus túlélheti a hideg ellátási láncokat.

13 ezer apró lépéssel az élelmiszerpazarlás ellen – rászoruló családokon segítettek a Danone munkatársai

Tegnap 15:54

13 ezer apró lépéssel az élelmiszerpazarlás ellen – rászoruló családokon segítettek a Danone munkatársai 13.818 darab terméket tartalmazó élelmiszercsomagokat juttatott el a Danone a Magyar Élelmiszerbank Egyesület segítségével a nélkülöző családok…

A(z) "Vírus" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Franciaország 2021 áprilisáig tervez korlátozásokat

A francia kormány 2021. április 1-ig tervezi korlátozásokat (kijárási tilalom, intézmények bezárása, gyülekezési korlátok) a koronavírus-járvány megfékezésére a szerdai kormányülésen megvitatott törvénytervezet szerint.

Tudomány

Franciaország 2021 áprilisáig tervez korlátozásokat

A francia kormány 2021. április 1-ig tervezi korlátozásokat (kijárási tilalom, intézmények bezárása, gyülekezési korlátok) a koronavírus-járvány megfékezésére a szerdai kormányülésen megvitatott törvénytervezet szerint.

Ország

Sokkal több adót fizet Trump Kínában, mint az Egyesült Államokban

Az amerikai elnök cége két év alatt közel 190 ezer dollár járulékot fizetett az ázsiai országban.

Ország

Az idén a vártnál jelentősebben gyengülhet Ázsia gazdasága

Az IMF szerint India GDP-je az idén 10,3 százalékkal esik, miközben Kína gazdasága 1,9 százalékkal nő.

 

Kategória ajánló