Vírus hírek

Nagyvilág › Vírus

Koronavírus: Békésben is vizsgálták a szennyvizet

Ma 19:52

Elkészültek az újabb heti eredmények a szennyvízmintákból kimutatható SARS-CoV-2 vírussal kapcsolatban a Nemzeti Népegészségügyi Központban.

Magyar tulajdonba kerülhet a Tesco

Ma 18:06

A Magyar Nemzet úgy értesült, a pandémiás helyzetben átalakult befektetői-piaci viszonyokban jelenleg külföldről és hazánkból is több vevő érdeklődik a Tesco kelet-közép-európai áruházai, logisztikai bázisai iránt. A Tesco Europa kivonulásával…

Terjed a "hír", hogy Obama, Fauci és Gates Kínával összefogva találták ki a koronavírust

Ma 09:10

Egy Facebookon terjedő kép szerint Barack Obama akkori amerikai elnök és Melinda Gates 2015-ben személyesen ellenőrizték a koronavírusos álhírekben rendre felbukkanó vuhani laboratóriumot és egyik projektjét. A fotóval két gond van: nem…

A koronavírus a kibertámadásokra is hatással van

Ma 04:37

A kiberbűnözők gyorsan kihasználták az emberek félelmét és bizonytalanságát, ami a járványhelyzet kezdeti időszakában jelentkezett. A G DATA elemzése szerint harminc százalékkal nőtt 2020 első felében a megelőzött vírusfertőzések száma. A…

Tombol a járvány Kaliforniában, újra szigorítanak

Tegnap 20:01

Kedd reggeltől ismét jelentős szigorítások léptek érvénybe Kaliforniában a koronavírus-fertőzöttek számának ugrásszerű emelkedése miatt.

Virológus: így strandoljon, ha túl akarja élni!

Tegnap 16:52

Itthon egyelőre nincs mitől tartani, de a helyzet forróbb lett. Minél nagyobbak a nemzetközi gócpontok és minél közelebb vannak hozzánk, úgy nő az esély a vírus többszörös behurcolására - mondta Kemenesi Gábor virológus a 24.hu-nak.

Koronavírus: csak ott lesz távoktatás, ahol szükséges

Tegnap 15:51

Márciusban ott is át kellett állni tantermen kívüli munkarendre, ahol meg sem jelent a vírus. Ezt a járvány második hulláma esetén másképp tervezik.

A(z) "Vírus" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Koronavírus: meghosszabbítják a veszélyhelyzetet Romániában

Romániában újabb 30 napra meghosszabbította a kormány szerdán a koronavírus-járvány miatt május közepén elrendelt veszélyhelyzetet.

Tudomány

Koronavírus: meghosszabbítják a veszélyhelyzetet Romániában

Romániában újabb 30 napra meghosszabbította a kormány szerdán a koronavírus-járvány miatt május közepén elrendelt veszélyhelyzetet.

Ország

Mondjon le! – üzente Donald Trumpnak az unokahúga

Mary Trump tovább folytatja kampányát az amerikai elnök ellen.

Ország

5G: annyi a Huawei-nek Nagy Britanniában

A brit távközlési vállalatok 2021-től nem vásárolhatnak a kínai Huawei technológiai óriáscégtől berendezéseket a nagy-britanniai 5G mobilhálózat kiépítéséhez – jelentette be a digitális fejlesztésért felelős brit minisztérium…

 

Kategória ajánló