Virológus hírek

Életmód › Virológus

Rusvai: egy teszten, amit kicselez egy új covid-mutáció, napokon belül javítani lehet

21.03.18 15:44

A virológus szakember szerint a nemrég azonosított, PCR-teszteket kicselezni képes francia covid-mutánst is időben detektálni lehet egy módosított eljárás segítségével.

Szlávik: Mindenki nagyon vigyázzon magára a most következő hetekben

21.03.17 12:47

Egyre fiatalabbak vannak veszélyben a brit mutáns miatt, amely erőteljesebb lázt, köhögést, fejfájást, ízületi fájdalmat és több halálesetet okoz – mondta az infektológus.

Szlávik János: ezek a tünetek erősödnek, ha valaki a brit mutánssal fertőződött meg

21.03.17 10:25

Súlyosabb megbetegedést okoz a koronavírus brit mutációja, és körülbelül öt évvel csökkent a kórházba kerülők átlagéletkora - mondta a Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosa szerda reggel az M1 aktuális csatornán.

Szlávik János: a vírus nem győzhet

21.03.16 15:52

Nyugodtan beadható az AstraZeneca vakcinája is, és az is beoltható, aki náthás vagy megfázott - mondta el a Kossuth rádióban az infektológus professzor.

Járvány: aggasztó hírt közöltek virológusok az új variánsokról

21.03.15 15:11

Rémisztő a kép, ha továbbra is féktelenül mutálódik a vírus. Nemcsak a megbetegedés megelőzésében, hanem a gyógyításában is súlyos következményekkel járhat a ránk szabaduló új variánsok tömkelege - írja az Infostart.hu.

Koronavírus: ez dönti el, hogy kinek lesz súlyosabb tünete

21.03.13 15:55

A koronavírus okozta betegség súlyossága sok mindentől függ, de virológusok kutatásai szerint az is szerepet játszik ebben, mekkora dózisú kórokozóval kapja el valaki a fertőzést.

Szlávik János: "Egyelőre nem tudni, mikor tetőzik a harmadik hullám"

21.03.13 13:55

Csak rendkívül nehezen becsülhető, hogy mikor lesz a "csúcsa" a koronavírus-járvány harmadik hullámának, és mikor kezdenek csökkenni az esetszámok - nyilatkozta a Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosa szombaton a közmédiának.

A(z) "Virológus" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Szlávik: hamarosan nálunk is megjelenhet az indiai mutáns

A Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosa szerint ennek a koronavírus-variánsnak leginkább azok lesznek kitéve, akik még nem estek át a betegségen, vagy nem oltatták be magukat.

Életmód

Szlávik: hamarosan nálunk is megjelenhet az indiai mutáns

A Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosa szerint ennek a koronavírus-variánsnak leginkább azok lesznek kitéve, akik még nem estek át a betegségen, vagy nem oltatták be magukat.

Nagyvilág

NAV: Kérni kell a késedelmi pótlék törlését

A késedelmi pótlék felszámítása automatikus, ezért kell a törlést külön kérni. Azoknak, akik a koronavírus-járvány miatt nem tudják határidőben teljesíteni bevallási, beszámolási és adófizetési kötelezettségüket, és kérelmezik a…

Életmód

Újra erőre kapott a vírus, őrült verseny kezdődött

Nagy-Britanniában verseny kezdődött a szélsebesen terjedő indiai koronavírus-változat és a felgyorsított oltási kampány között, ám ha az utóbbi győz is, az sem feltétlenül előzi meg, hogy a járvány újult erővel csapjon le. A…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló