Virológus hírek

Életmód › Virológus

Oltás: fogamzásgátló mellett kialakulhat a vérrög

Tegnap 05:37

A virológus arról is beszélt, hogy miért halnak meg nálunk a koronavírus-járványban, és szóba került a vakcinamixelés is.

Rusvai Miklós: A fogamzásgátlók esetében lényegesen magasabb a trombózis kockázata

21.04.19 16:05

Remélhetőleg folytatódik az elmúlt négy nap javuló tendenciája a járványügyi adatokban - jelentette ki Rusvai Miklós virológus a Kossuth rádióban.

Kemenesi: Nem éri meg elutasítani a felajánlott vakcinát és várni egy másikra a jelenlegi vírushelyzetben

21.04.15 11:01

A virológus arra biztat, hogy éljünk az oltás lehetőségével, mert jelenleg nagy a vírusnak való kitettség esélye. Szerinte az AstraZeneca oltását is mindenképpen érdemes beadatni a mostani járványhelyzetet tekintve.

Lehet-e kétféle vakcinával oltani egy embert?

21.04.14 20:25

Többször is megesett, hogy valaki tévedésből nem ugyanazt a vakcinát kapta másodjára, mint az első oltásnál, de a virológusok szerint ilyenkor sincs baj.

Iskolanyitás: Orbán hajthatatlan, mit tehetnek a szülők?

21.04.14 12:10

Orbán Viktor önfejűsége már minden határon túl megy. Nem törődik már azzal sem, ha veszélybe sodor gyerekeket, tanárokat és szülőket is. De vajon mit tehetnek a szülők, ha megvédenék gyermekeiket Orbán agyament tervétől?

Pusztai Erzsébet: A járvány terjedése nem állt meg

21.04.13 20:25

Az oltások csak hosszabb távon hoznak változást a fertőzöttségi adatokban, jelenleg ugyanis a legtöbb beoltott az idősek között van, míg az aktív korosztály átoltottsága ennél alacsonyabb - vélekedett az infektológus, hozzátéve: ha az egyéb…

A(z) "Virológus" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Virológus: Jó ötlet a terasznyitás

Rusvai Miklós virológus nem lát különösebb kockázatot a teraszok kinyitásában, támogatja az oltási igazolvány jogosítványokkal való felruházását, és kiállt az oltások hatékonysága mellett.

Életmód

Virológus: Jó ötlet a terasznyitás

Rusvai Miklós virológus nem lát különösebb kockázatot a teraszok kinyitásában, támogatja az oltási igazolvány jogosítványokkal való felruházását, és kiállt az oltások hatékonysága mellett.

Nagyvilág

Moody's: gyorsítják Közép-Európa növekedését az EU-források

Az új költségvetési időszakban a közép- és kelet-európai EU-gazdaságok kapják az Európai Unió kohéziós folyósításainak csaknem a felét, és a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak enyhítését célzó támogatásokkal…

Életmód

Pfizer-oltás: egyeseknek lemondták az időpontját, megszólalt a kormányhivatal

A 24.hu több budapesti olvasója is jelezte kedden, hogy bocsánatkérően, magyarázkodva hívta fel a háziorvosa azzal, hogy meglévő időpontja ellenére mégsem tudja beoltani, mert a fővárosi kormányhivataltól nem kaptak…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló