Vilmos herceg hírek

Ismert személy › Vilmos herceg

Kiengedték a kórházból a brit királynő 99 éves férjét

19.12.24 08:55

Távozott a kórházból kedden Fülöp edinburghi herceg, II. Erzsébet királynő férje. A 99. évében járó Fülöp herceg pénteken feküdt be a VII. Eduárd királyról elnevezett londoni kórházba, a Buckingham-palota tájékoztatása szerint elővigyázatossági okokból. Az…

Bűbájosan mutat Vilmos herceg és Katalin hercegné családja az idei karácsonyi képeslapon

19.12.24 07:06

A brit uralkodói udvarnál minden évben szokás, hogy a királyi család saját képével díszített képeslapot küld szét. E célból egy, az idén még nem látott családi portrét választott Vilmos és Katalin, amelyen három gyönyörű gyermekükkel láthatóak.

A(z) "Vilmos herceg" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Vilmos herceg nem akar újra apa lenni

Katalin hercegné egy rajongójának árulta el, mi a helyzet a 4. babával.

Ismert személy

Ilyen még nem volt! Együtt a Queen és Erzsébet királynő

A Queen együttes tiszteletére emlékérméket bocsátott ki a Királyi Pénzverde. Az egész azért rendkívül különleges, mert a brit rockegyüttes az első, mely ugyanazon az érmén szerepel, mint II. Erzsébet.

Ismert személy

Harry és Meghan lehetnek a legnagyobb influenszerek

Most, hogy Harry herceg és Meghan hercegné kiléptek a brit királyi udvar árnyékából, azon tanakodnak a szakértők, hogy vajon miből fognak majd megélni, és szerintük első körben érdemes lenne pénzre váltani az online…

 

Kategória ajánló