Világnap hírek

Esemény › Világnap

Tatabánya a legboldogabb város Magyarországon

19.03.20 13:32

Tatabánya Magyarország legboldogabb városa, Salgótarján a sor végén kullog a megyeszékhelyek boldogságszint rangsorában a boldogság világnapja alkalmából szerdán közzétett kutatás szerint.

Gyermekszínházi Világnap: minden fiatalnak joga van a művészi élményhez

19.03.20 11:26

Március 20. a gyermek- és ifjúsági színházak nemzetközi ünnepe. A Gyermek- és Ifjúsági Színházak Világszervezetének (ASSITEJ) üzenetéből idézünk.

Öko-falu és játékos tudásszerzés a Szabadság téri oviban

19.03.20 10:56

A víz világnapjához és az autómentes naphoz kapcsolódóan a gyerkőcök ma a környezettudatos és biztonságos közlekedés jegyében töltik a napot.

Tanulható a boldogság?

19.03.20 10:44

2012-ben az ENSZ közgyűlése március 20-át a boldogság nemzetközi napjává nyilvánította. Ezzel is megerősítve a jólét és a boldogság jelentőségét. A világnap ötlete egyébiránt egy kis himalájai országból, Bhutánból származik. Itt vezették be ugyanis a…

Március 20. a boldogság világnapja: az EVP különleges programmal készül ma Vásárhelyen

19.03.20 10:26

Mivel a nemzetközi közösség is felismerte, hogy a modern társadalmak egyik fő kihívása a jólléti államok mentális, azaz lelki egészségének fejlesztése, javítása, 2012 óta az ENSZ Közgyűlésének határozata szerint március 20. a boldogság nemzetközi…

Fogorvosnál segítettek a bohócdoktorok Szegeden

19.03.20 08:47

A Fogorvosok Világszövetsége március 20-át hivatalosan is a szájápolás világnapjává nyilvánította. A nap célja, hogy felhívják a figyelmet a szájápolás és a megelőzés fontosságára.

A(z) "Világnap" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Esemény

Államtitkár kísérte a Mikulást

Fülöp Attila a Győri Szakképzési Centrum Pálffy Miklós Kereskedelmi és Logisztikai Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájában emlékeztetett: december 3-án volt a fogyatékossággal élők világnapja. Azt mondta: Győr jó példát…

Kultúra és szórakozás

Vidnyánszky beleszállt Alföldibe és Pintér Bélába

Alföldi Róbert szeret nagyokat mondani, nyilván ezzel tudja magára vonni a figyelmet – mondta a Klubrádiónak Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója, aki rendezőtársa hétfői interjújára reagált. Alföldi Róbert az új…

Esemény

A halasi Rákóczi-iskola diákjai gyűjtöttek adományt az állatotthon védenceinek

Az állatok világnapja alkalmából ismét állateledel gyűjtést szerveztek a kiskunhalasi II. Rákóczi Ferenc Katolikus Gimnáziumban.

Esemény

Cukiságbombát robbantott a szombathelyi Weöres Sándor Színház az Állatok Világnapja alkalmából

A szombathelyi társulat bemutatja: A legkedvesebb szőrpamacsok című produkciót.

 

Kategória ajánló