Világnap hírek

Esemény › Világnap

Ahol te vagy, ott a közönség

19.03.27 12:05

A színházi világnap alkalmából idén is odaítélték a Gobbi Hilda-életműdíjat és a Soós Imre-díjat, valamint a Nemzetközi Színházi Intézet Magyar Központjának elismerését, a Hevesi Sándor-díjat.

Für Anikó: félig nem tudok csinálni semmit sem

19.03.26 22:35

Az Örkény Színház színművésze mondta ezt az InfoRádiónak a színészetről abból az alkalomból, hogy a színházi világnapon Psota Irén-díjat kapott.

A barcsi Vadgazdák az élen

19.03.26 19:26

Ezúttal a KEFAG Zrt. Vackor Vár Erdészeti Erdei Iskolájában osztották ki az Országos Erdészeti Egyesület által ősszel meghirdetett „Fedezd fel az örökséged – A növekvő erdők nyomában” erdőismereti verseny díjait a nevezett középiskolás csapatok közt.…

Ezt az üzenet olvassák fel az idei színházi világnapon

19.03.26 19:05

Carlos Celdrán kubai író, rendező, színházigazgató üzenetét olvassák fel az idei színházi világnapon, március 27-én, szerdán az előadások előtt a magyar színházakban is. Az ünnep alkalmából a Maszk Országos Színészegyesület szakmai…

Baranyi László Gobbi-életműdíjas

19.03.26 19:05

A színházi világnap alkalmából idén is odaítélték a Gobbi Hilda-életműdíjat és a Soós Imre-díjat, valamint a Nemzetközi Színházi Intézet Magyar Központjának elismerését, a Hevesi Sándor-díjat. A MASZK Országos Színészegyesület és a kulturális tárca által…

Szakmai díjakat adtak át a színház világnapja alkalmából

19.03.26 16:26

Idén is odaítélték a Gobbi Hilda-életműdíjat és a Soós Imre-díjat, a Nemzetközi Színházi Intézet Magyar Központjának elismerését, a Hevesi Sándor-díjat.

Színházi világnap a Goethe Intézetben

19.03.26 14:41

Roma hősök címmel rendez cigány színházi szimpóziumot és mutat be roma drámakötetet a Független Színház Magyarország szerdán, a színházi világnapon a budapesti Goethe Intézetben.

A napokban fókuszba kerül az autizmus – Először fórumon

19.03.26 14:05

Hol tartunk címmel tartottak tegnap fórumot az autizmussal élők ellátásáról a Sugár úti kormányhivatal épületében. Április 2-a az autizmus világnapja, az alkalomból a vasi megyeszékhelyen több napon várják az érintett családokat és a téma iránt…

Ingyenes agrometeorológiai adatokkal segítik a gazdákat

19.03.26 09:02

Széleskörű és ingyenes adatelérést biztosító meteorológiai információs rendszer jött létre – jelentette be Nagy István agrárminiszter.

A(z) "Világnap" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Esemény

Bűncselekmények áldozatainak napja Debrecenben

Bűncselekmények áldozatainak napja Debrecenben Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 02. 24., h - 11:41 A debreceni rendőrök a világnap alkalmából bűnmegelőzési tájékoztatót tartottak az érdeklődőknek.

Kultúra és szórakozás

Pályázati felhívás a minősítéssel nem rendelkező NEM Budapest fővárosi színház- és táncművészeti előadó-művészeti szervezetek 2008. évi XCIX. törvény szerinti, 2020. évi szakmai program megvalósításának és működésének támogatására

Az EMMI nyílt pályázatot hirdet az előadó-művészeti szervezetek támogatásáról és sajátos foglalkoztatási szabályairól szóló 2008. évi XCIX. törvény (a továbbiakban: Emtv.) 19. §-a és az előadó-művészeti szervezetek…

Esemény

A halasi Rákóczi-iskola diákjai gyűjtöttek adományt az állatotthon védenceinek

Az állatok világnapja alkalmából ismét állateledel gyűjtést szerveztek a kiskunhalasi II. Rákóczi Ferenc Katolikus Gimnáziumban.

Életmód

Nőtt a rákos betegségben elhunytak száma

Körülbelül a harmadával, hatmillióról kilencmillióra nőtt 1990-től 2015-ig a rákos betegségben elhunytak száma a világon.

 

Kategória ajánló