Világnap hírek

Esemény › Világnap

Baranyi László Gobbi-életműdíjas

19.03.26 19:05

A színházi világnap alkalmából idén is odaítélték a Gobbi Hilda-életműdíjat és a Soós Imre-díjat, valamint a Nemzetközi Színházi Intézet Magyar Központjának elismerését, a Hevesi Sándor-díjat. A MASZK Országos Színészegyesület és a kulturális tárca által…

Szakmai díjakat adtak át a színház világnapja alkalmából

19.03.26 16:26

Idén is odaítélték a Gobbi Hilda-életműdíjat és a Soós Imre-díjat, a Nemzetközi Színházi Intézet Magyar Központjának elismerését, a Hevesi Sándor-díjat.

Színházi világnap a Goethe Intézetben

19.03.26 14:41

Roma hősök címmel rendez cigány színházi szimpóziumot és mutat be roma drámakötetet a Független Színház Magyarország szerdán, a színházi világnapon a budapesti Goethe Intézetben.

A napokban fókuszba kerül az autizmus – Először fórumon

19.03.26 14:05

Hol tartunk címmel tartottak tegnap fórumot az autizmussal élők ellátásáról a Sugár úti kormányhivatal épületében. Április 2-a az autizmus világnapja, az alkalomból a vasi megyeszékhelyen több napon várják az érintett családokat és a téma iránt…

Ingyenes agrometeorológiai adatokkal segítik a gazdákat

19.03.26 09:02

Széleskörű és ingyenes adatelérést biztosító meteorológiai információs rendszer jött létre – jelentette be Nagy István agrárminiszter.

Meteorológusok a gazdákért

19.03.26 08:44

A Nap, a Föld és az időjárás a központi témája az idén már hatvan éve ünnepelt Meteorológiai Világnapnak. Az Országos Meteorológiai Szolgálat épületében gyűltek össze a szakma kiválóságai, hogy együtt tisztelegjenek az egyik legrégebbi…

Az emberi kapcsolatok fontossága

19.03.25 14:44

Flashmobbal és kerekasztal-beszélgetéssel hívták fel a figyelmet az emberi kapcsolatok fontosságára a szociális munka világnapjához kapcsolódva a Debreceni Egyetem Egészségügyi Karán.

Játék és üzemlátogatás a víz világnapján

19.03.25 11:14

A víz világnapja alkalmából szentkirályi és kékkúti üzemét is megnyitotta a gyermekek előtt a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. Magyarország piacvezető ásványvíz palackozó vállalata izgalmas programokkal és üzemlátogatással várta a tanulókat. Az előző…

Virágot dobunk a Balatonba, mert szeretjük- A víz világnapját ünnepelték Füreden

19.03.24 20:26

Szeretetből adunk virágot másnak, mi is ezért dobunk virágokat a Balatonba, ezt mondták a gyerekek, akik a Nők a Balatonért Egyesülettel (NABE) koszorút dobtak a tóba a víz világnapja alkalmából, Balatonfüreden, a Tagore sétánynál, vasárnap.

A(z) "Világnap" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Esemény

A fiatalokat érzékenyítették

A Kanizsai Dorottya Kórházban több napon keresztül tartott az a programsorozat, amelyet a fogyatékkal élők világnapja alkalmából szerveztek.

Kultúra és szórakozás

Kiszámítható helyzet és felelősségi viszony jön létre a színházak fenntartásában

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szerint átlátható működési modellt, "kristálytiszta, kiszámítható" helyzetet és felelősségi viszonyokat teremt az Országgyűlés előtt lévő kulturális törvényjavaslat a színházak fenntartásában.

Esemény

A halasi Rákóczi-iskola diákjai gyűjtöttek adományt az állatotthon védenceinek

Az állatok világnapja alkalmából ismét állateledel gyűjtést szerveztek a kiskunhalasi II. Rákóczi Ferenc Katolikus Gimnáziumban.

Esemény

Cukiságbombát robbantott a szombathelyi Weöres Sándor Színház az Állatok Világnapja alkalmából

A szombathelyi társulat bemutatja: A legkedvesebb szőrpamacsok című produkciót.

 

Kategória ajánló