Világnap hírek

Esemény › Világnap

Segítség a nehéz várandósságban

20.10.15 18:10

A babagyász világnapján, október 15-én azokra a kisbabákra is emlékezünk, akik a születésüket követő egy éven belül haltak meg.

Vérüket adták a megyei katasztrófavédelem munkatársai

20.10.14 15:09

Évek óta visszatérő momentuma a Katasztrófák Csökkentésének Világnapjának, hogy a katasztrófavédelem országos véradást szervez.

Élelmiszert gyűjt a Miskolci Egyetem és a Magyar Vöröskereszt

20.10.12 12:33

Az Élelmezési Világnap alkalmából október 15-én és 16-án, valamint 19-én és 20-án tartósélelmiszer-gyűjtést szervez a Miskolci Egyetemen a Magyar Vöröskereszt és a Miskolci Egyetem UFWH-csoportja.

Mental Wellness: 5 gondolat a lelki egészség világnapja alkalmából a szellemi jóllétért

20.10.10 21:53

2020 a bezárkózás, a megcsappanó személyes találkozások, sokak számára a megélhetés elvesztésének az éve a koronavírus miatt. A mentális egészségünk minden korban fontos, de idén különösen nehéz nagyon sokunk számára.…

Lelki elsősegély: az egészség nem egyenlő a betegség hiányával

20.10.10 18:05

Szombaton volt a lelki egészség világnapja. A lelki elsősegély vezetője az InfoRádiónak elmondta, hogy a magyarok minden generációja egyre inkább beszél lelki fájdalmáról a segélyvonalon.

12 isteni tojásos étel a tojás világnapjára

20.10.09 17:49

Minden évben október második péntekje a Tojás világnapja. Ünnepeljünk csodás salátákkal,  egytálételekkel, különlegességekkel, de minimum egy rántottával!

A(z) "Világnap" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Esemény

A lelki egészség került fókuszba Tapolcán

A lelki egészség világnapja alkalmából a Lelki Egészségfejlesztési Központ dolgozói pozitív üzeneteket helyeztek el a városközpontban olyan módon, hogy azokat akár magával is vihesse, aki olvassa őket. Magvas Zoltán, a központ…

Nagyvilág

Koronavírusos lett Delhusa Gjon, kórházban van

Delhusa Gjon is elkapta a koronavírust. A hírt a zenész jelentette be hétfő délelőtt Facebook-oldalán. Azt írja, hogy tíz napja rossul érezte magát.

Tudomány

Tizennyolc fővel nőtt az igazolt fertőzöttek száma a megyében

A hétfő reggeli adatok alapján Tolna megyében 18 új esetet azonosítottak be az elmúlt huszonnégy órában, így a tegnapi 609-ről 627-re módosult a járvány kezdete óta regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma.

Közélet

75 éves az ENSZ

Ma ünnepli 75. születésnapját az Egyesült Nemzetek Szervezete. Az ENSZ mindenki véleményére kíváncsi, egyperces kérdőívben várják a válaszainkat azzal kapcsolatban, hogy mit gondolunk a szervezet

 

Kategória ajánló