Világnap hírek

Esemény › Világnap

„Az úton, és nem a célállomásnál van a boldogság” – Gondolatok a boldogságról a világnapján

21.03.20 20:07

Both Gabi dr. Kádár Annamária pszichológus, Steigervald Krisztián generációkutató, illetve az ismerősei segítségével annak járt utána, vajon mi a boldogság, dönthetünk-e felőle, és mi változik a boldogságra való képességünkben, mire felnövünk.

10 tapasztalat arról, milyen is, ha 100 napig keressük a boldogságot

21.03.20 18:53

A boldogság világnapján kolléganőnk felidézi egy korábbi kihívását: boldogabb lesz-e az ember, ha 100 napon keresztül folyamatosan keresnie kell a boldog pillanatokat?

Fogadjunk, hogy erre nem gondoltál: 3 meglepő tény a rágózás pozitív hatásáról

21.03.20 17:40

Március 20-án ünnepeljük a Szájegészség világnapját. Az FDI Fogászati Világszövetség által életre hívott nap célja a szájápolás fontosságának hangsúlyozása, illetve a szájegészség javítása. A világ egyik legnagyobb rágógumigyártója

Egy nap a Down-szindrómásokért

21.03.20 15:24

Március 21-e nemcsak a tavasz első napja, hanem egyben a Down Világnap is. Világszerte fontosnak tartják, hogy e napon keresztül felhívják a figyelmet a fogyatékossággal élők problémáira, az elfogadásra és a bennük rejlő lehetőségekre.

Te ki találod melyik a legboldogabb város az országban?

21.03.20 15:24

Szombathely Magyarország legboldogabb városa, a második helyen Nyíregyháza áll a boldogság világnapja alkalmából készített kutatás szerint.

Találjuk meg a stressz értelmét!

21.03.20 14:17

A Pozitív Pedagógia és Nevelés Program bemutatja: Boldogság Világnap Konferencia 2021.

Kiderült, melyik Magyarország legboldogabb városa

21.03.20 12:56

Szombathely Magyarország legboldogabb városa, a második helyen Nyíregyháza áll a boldogság világnapja alkalmából készített kutatás szerint - közölte a Jobb Veled a Világ Alapítvány szombaton az MTI-vel.

A(z) "Világnap" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Esemény

Védjük együtt a denevéreket!

A denevérek védelmére és fontos ökológiai szerepére hívta fel a figyelmet a Fővárosi Állat- és Növénykert a szombati denevérek világnapja alkalmából.

Tudomány

A vírus, a járvány és mi

Egy éve már, hogy életünket felforgatta egy láthatatlan ellenség, egy vírus, amely világjárványt okozott. A bezártságot, a családok kapcsolattartási nehézségeit, az emberi kapcsolatok átalakulását, sőt a gazdaság hanyatlását, a…

Nagyvilág

A Hlas szabad vakcinaválasztást javasol

A Hlas-SD felszólította a kormányt, minél hamarabb tegye lehetővé a szabad vakcinaválasztást. A párt szerint ezzel emelkedne a COVID-19 elleni oltási hajlandóság a lakosság körében, az állam pedig pontosan tudná, hogy melyik…

Közélet

Drámai a helyzet: Brazíliában nincs elég fájdalomcsillapító és nyugtató, sem oxigén

Humanitárius segítséget kértek oltóanyagok és gyógyszerek beszerzéséhez az ENSZ főtitkárhelyettesétől egy pénteki videokonferencián Brazília államainak kormányzói - jelentette a G1 brazil hírportál.

 

Kategória ajánló