Világnap hírek

Esemény › Világnap

Drogprevenció középiskolásoknak

Tegnap 15:14

A Kábítószer-ellenes világnap alkalmából a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya egész napos kábítószer prevenciós programot szervezett a Than Károly Ökoiskola Gimnázium, Szakközépiskola és Szakiskola rendészeti…

Hogyan óvjuk meg a gyermekeinket a kábítószer használattól

Tegnap 13:41

A soroksári önkormányzat Kábítószerügyi Egyeztető Fóruma minden érdeklődő szülőt és pedagógust vár a kábítószer-ellenes világnap jegyében megrendezendő ingyenes előadására a Táncsics Mihály Művelődési Házba június 26-án, szerdán délután 6…

A fenntarthatóságra és a gazdaságélénkítésre fókuszál a Design Hét Budapest programja

Tegnap 10:35

A fenntarthatóság és a gazdaságélénkítés a dizájn eszközeivel a fő témája az idei dizájn világnap magyarországi programjainak, amelyekre csütörtökön várják az érdeklődőket Budapesten - írja az MTI.

Szülői értekezlet a kábítószer-ellenes világnap alkalmából

19.06.22 08:08

Óbuda-Békásmegyer Kábítószerügyi Egyeztető Fóruma rendhagyó szülői értekezletet tart június 26-án, a kábítószer ellenes világnap alkalmából. Erre elsősorban a kamaszok szüleit várják, hogy szakemberektől informálódhassanak a drogokkal,…

Prevenciós tréning Pest megyében

19.06.20 16:20

Prevenciós tréning Pest megyébenPest Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 06. 20., cs - 10:29 A Kábítószer-ellenes Világnap alkalmából szerveztek képzést bűnmegelőzési szakemberek részére a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon.

Nemzetközi Jóga Nap

19.06.14 23:11

Az Indiai Nagykövetség 2019. június 22-23-án ünnepli a Jóga 5. Nemzetközi Világnapját Magyarországon. Ez alkalomból egy különleges eseménysorozat bemutatására kerül sor Mosonmagyaróváron.

Nem túlzás: ebből minden csepp életet ment

19.06.14 17:05

A véradás különösen fontos a nyári hónapokban, hiszen a közúti közlekedési balesetek harmada a nyári időszakban történik, ám az ellátást nehezíti, hogy a nyaralások idején nehezebb véradókat toborozni.

Tejes dobozokkal buzdít véradásra a Magyar Vöröskereszt

19.06.14 11:08

Június 14-én a világon mindenütt a véradókat ünneplik. Ebből az alkalomból a Magyar Vöröskereszt és az Alföldi Tej közös kampányban hívja fel a figyelmet az önkéntességnek talán a legnemesebb formájára, amikor valaki szó szerint a vérét…

Üzenet SM betegektől, nem csak SM betegeknek

19.06.12 07:32

Zenés kisfilmben számol be a Magyar Sclerosis Multiplexes Betegekért Alapítvány az SM Világnap 2019-es hazai rendezvényéről.

A(z) "Világnap" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Esemény

Drogprevenció jegyében telt el egy hónap Békés megyében

A kábítószer-ellenes világnaphoz kapcsolódóan több száz diáknak tartottak előadást és számos rendezvényen vettek részt a rendőrök Békés megyében. Június 26-a a kábítószer-ellenes világnap. Ehhez kapcsolódóan Békés…

Kultúra és szórakozás

Kaszás Attila-díjra jelölték a kamaraszínház művészét (Arad)

Harsányi Attilát, Orosz Ákost és Király Attilát jelölték idén a Kaszás Attila-díjra. A három színművész közül a közönség választja ki azt, aki átveheti az elismerést augusztus 30-án a Pesti Magyar Színházban az országos színházi évadnyitón.

Közélet

Több tízmilliárd gyűlt össze a palesztin menekülteknek

Az ENSZ szervezete egyebek között 700 iskolát és olyan egészségügyi intézményeket támogat, amelyeket évente 8,5 millióan keresnek fel.

Esemény

Kék színben ragyogott a világnapon a Jókai színház

Az Autizmus világnapja alkalmából kékben ragyogott a békéscsabai Jókai színház szombaton este.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló