Világi Oszkár hírek

Ismert személy › Világi Oszkár

„Az állam diktátorként viselkedik” - Világi Oszkár a tömegrendezvényekre vonatkozó korlátozásokról

20.09.02 18:25

Szeptember 1-től lépett érvénybe a sport, kulturális, közösségi vagy egyéb tömegrendezvények 1000 fő feletti szervezését tiltó rendelet. A megszorítás egyelőre csak a szeptemberi hónapban van érvényben, ami azt jelenti, hogy a DAC-Rózsahegy…

Dac: Minden adva van ahhoz, hogy jobb eredményt érjünk el

20.07.30 22:04

Világi Oszkár, a DAC 1904 labdarúgócsapatának tulajdonosa szerint az együttes erősebben kezdi majd az új szlovák bajnoki szezont, mint az előzőt befejezte, és azt szeretné, ha a gárda az aranyéremért lenne versenyben.

Dac: Világi Oszkár újra a közös szlovák-magyar ligáról beszélt

20.04.20 09:01

Világi Oszkár, a dunaszerdahelyi DAC labdarúgócsapat tulajdonosa a sportolunk.sk oldalnak adott interjújában ismét kitért arra, hogy ha nagy bajba kerülnek a térség futballklubjai, a közös magyar-szlovák bajnokság jelentheti a megoldást.

Dac: negyven százalékkal csökken a játékosok fizetése

20.04.14 19:32

A szlovák élvonalban szereplő DAC labdarúgócsapatának tulajdonosa, Világi Oszkár a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában beszélt arról, hogy Dunaszerdahelyen a járványügyi helyzetben negyven százalékkal csökken a futballisták bérezése. A…

Dac: Világi Oszkár üzent a közös Nélküled-éneklés előtt

20.03.28 15:13

Mint azt a héten jeleztük, a dunaszerdahelyi DAC mérkőzés nélkül is közös éneklésre hívja a szurkolókat. Természetesen a Nélküledet éneklik majd a rajongók, amivel kapcsolatosan Világi Oszkár klubtulajdonos is üzent.

Németh nem egyeztetett Rossival mielőtt aláírt Dunaszerdahelyen

20.02.25 21:52

Németh Krisztián legutóbb októberben játszott bajnoki meccset, mielőtt aláírta másfél éves szerződését a Dac-hoz. A 31 éves világvándor csatár hat év után tér vissza Európába.

A(z) "Világi Oszkár" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Sport

Fortuna Liga: nézők előtt játszhatják a Dac–Slovan rangadót

Az eddigi hírekkel ellentétben mégis szurkolók előtt fogadhatja a Dunaszerdahely a Slovan Bratislavát a Fortuna Ligában. Az őszi idény rangadója vasárnap lesz. Mint a DAC honlapján megjelent közlemény írja, a…

Ismert személy

Világi a sportrendezvények szigorításáról: "Az állam diktátorként viselkedik"

Világi Oszkár, a Dac tulajdonosa élesen bírálta a szlovák kormányt az ismételten hatályba lépő, sportrendezvényeket is érintő korlátozásokkal kapcsoltban.

Ország

Szombattól kilenc napra lezárják Szlovákiát

A tavaszihoz hasonló korlátozásokat vezetnek be északi szomszédunknál.

Tudomány

Sok a tisztázatlan részlet a meghosszabbított hitelmoratórium körül

Kedden döntött az országgyűlés a törlesztési moratórium meghosszabbításáról, amit tavasszal vezettek be a járvány miatt. Lovas Judit közgazdász hangsúlyozta, hogy csak egy adott csoporthoz tartozók részesülnek a kedvezményben.

 

Kategória ajánló