Világgazdasági Fórum hírek

Gazdaság › Világgazdasági Fórum

Újabb globális hálózatot épít a tőzsdemilliárdos

Ma 19:31

Globális egyetemi hálózat létrehozását jelentette be Soros György Davosban. Beszédében amellett, hogy Orbán Viktort támadta a Ceu ­miatt, élete legfontosabb projektjének nevezte az új oktatási kezdeményezést.

Globális egyetemi hálózatot indít Soros György

20.01.24 08:55

Új globális egyetemi hálózat létrehozását jelentette be Soros György, amihez egymilliárd dollárt adományoz, hogy a hallgatók felkészülhessenek a "jelenlegi és jövőbeli globális kihívásokra" - írja a Nyílt Társadalom Alapítvány (Open Society…

Merkel: A klímaváltozás kezelése társadalmi szakadékokat eredményezhet

20.01.23 19:43

A világnak teljes mértékben meg kell változtatnia módszereit a globális felmelegedés megfékezéséért, törekednie kell arra, hogy elkerülje a társadalmi megosztottságot – jelentette ki a német kancellár.

És még ez is: 2020 a blockchain áttörésének éve lehet

20.01.23 07:40

QR kódokkal védett tejtermékek, blokkláncban tárolt betegadatok, jelszómentes fizetés – mindennapi életünk egyre több területén használatos a módosíthatatlan és hiteles adatnyilvántartást garantáló blockchain-technológia. A World Economic Forum, avagy…

Durván beszóltak Greta Thunbergnek

20.01.22 16:21

A davosi Világgazdasági Fórumon az amerikai pénzügyminisztert kérdezték Greta Thunberg fosszilis üzemanyagok elvetésével kapcsolatos nyilatkozatáról, amire Steven Mnuchint azt válaszolta, hogy a környezetvédő aktivistának először tovább kellene…

A technológiai óriások megzabolázására számítanak a cégvezérek

20.01.22 10:16

A most zajló Világgazdasági Fórumra időzítve hozta nyilvánosságra szokásos vezérigazgatói felmérését a PwC. A válaszokból komoly pesszimizmus érződik ki.

Johnson: "Átléptük a célvonalat"

20.01.22 07:55

Az Egyesült Királyság a Brexit jelenleg érvényes határnapján, vagyis jövő pénteken brit idő szerint 23 órakor - közép-európai idő szerint éjfélkor - rendezett módon, ratifikált megállapodással kilép az Európai Unióból.

A(z) "Világgazdasági Fórum" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Soros dührohamot kapott a valóságtól?

Van abban valami ajakbiggyesztő, hogy Soros György Davosban, a minapi Világgazdasági Fórumon fontosnak tartotta megjelenését, mi több: fel is szólalt.

Nagyvilág

Globális egyetemi hálózatot indít Soros György

Ezt a davosi világgazdasági fórumon jelentette be.

Politikus

Politikai síkra terelik az impeachment eljárást

Egyre kevesebb szó esik arról, hogy konkrétan milyen bűnt, milyen kihágást követett el Donald Trump.

Ország

Női kézilabda Ehf Kupa – Az Érd ismét felülmúlta a lengyel bajnokot

Az Érd 29-23-ra nyert a lengyel bajnok MKS Lublin otthonában vasárnap a női kézilabda EHF Kupa csoportkörének negyedik fordulójában. Női EHF-kupa, C-csoport, 4. forduló:MKS LUBLIN(lengyel)-ÉRD 23-29 (12-14)Lublin,…

 

Kategória ajánló