Vidra hírek

Tudomány › Vidra

Az év emlőse 2020 - az európai vidra

20.01.27 20:29

Idén az európai vidra lett az év emlőse. A Vadonleső Program hetedik éve választja meg azt a védett vagy fokozottan védett, többnyire közösségű jelentőségű őshonos emlősfajt, amelyre szeretné egész évben ráirányítani mind a szakmai közösség,…

Vidrapár költözött a balatonberényi Csicsergő-szigetre

20.01.03 21:33

Nem mindennapi lakókat fedeztek fel a balatonberényiek a Csicsergő-sziget fövenyes öblében a napokban.

Tizennyolc cápa- és rájafajt nyilvánítottak védettnek, betiltották egy vidrafaj kereskedelmét

19.08.25 18:34

Tizennyolc veszélyeztetett cápa- és rájafaj, köztük a világ leggyorsabb, 130 kilométeres sebességre is képes cápafaja, a röviduszonyú makócápa, valamint háromféle tengeriuborka védelem alá helyezését szavazták meg a veszélyeztetett vadon élő…

Nyári színekben tündökölnek a Plitvicei-tavak

19.06.27 11:02

Európa egyik legszebb természeti látványosságának területén több védett állatfaj: medve, farkas, vidra és erdei fülesbagoly is él.

A(z) "Vidra" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Tudomány

Somogyi vidrák közt ünnepelte állapota gyors javulását Zente

Különleges vendégek érkeztek a hétvégén a Petesmalmi Vidraparkba. Zente és családja másodszorra látogatott el Balogh Mártához.

Magyar település

Kigyulladt egy kétszintes lakóépület Gyulán

Kigyulladt egy kétszintes lakóépület Gyulán, a Galamb utcában. A tűz a szomszédos épületre is átterjedt. A gyulai hivatásos tűzoltók érkeztek elsőként a helyszínre, négy vízsugárral oltják jelenleg a lángokat. A mentők az egyik…

Infotech

Mi lesz a drón jövője?

A mezőgazdaságban is folyamatos az innováció, az adatelemző programok javulása és az adatszerzés lehetőségeinek kibővülése.

Ország

Földi László: A perui nagykövet esete és a szolgálatok felelőssége

Jól példázza, hogyan lehet visszaélni alapinformációkkal, és lehet teljes káoszt és zűrzavart elérni az olvasók fejében.

 

Kategória ajánló