Veszprémi Petőfi Színház hírek

Kultúra és szórakozás › Veszprémi Petőfi Színház

Verselésre buzdít a Veszprémi Petőfi Színház

20.04.02 16:17

Petőfi-verseket mondanak fel mobiltelefonjukra a Veszprémi Petőfi Színház társulatának tagjai és erre buzdítják közönségüket is, a legjobban sikerült előadásokat díjazzák.

Lakótelepekre megy a Petőfi Színház

20.03.21 09:31

A Veszprémi Petőfi Színház programmal segít a városban élőknek, hogy hétvégén otthon maradjanak, tájékoztatott Kellerné Egresi Zsuzsanna.

Több vidéki kórháznál is szűrősátrakat állítottak fel

20.03.20 16:44

Több kórház előtt sátrakban osztályozzák a betegeket, máshol egykapus beléptetést vezettek be. A rendelési idő is változhat a járványkórházzá alakított intézményekben.

Szűrősátrat állítottak fel több vidéki kórháznál a koronavírus-járvány miatt

20.03.19 15:39

Szűrősátrat állítottak fel több vidéki kórháznál a koronavírus-járvány miatt, így Nagykanizsán és Orosházán is. A Veszprémi Petőfi Színház társulatának tagjai egészségügyi maszkok gyártásába kezdtek.

Sírpiknik a Veszprémi Petőfi Színházban – Premier helyett házi összpróba

20.03.12 20:04

Ivan Menchell Sírpiknik című komédiáját Szilágyi Tibor rendezésében próbálta a Veszprémi Petőfi Színház. A szerdán kihirdetett veszélyhelyzet miatt pénteken nem bemutatót, hanem házi összpróbát tartanak.

Kecskemét polgármesterének közleménye a veszélyhelyzetről

20.03.11 21:11

Szemereyné Pataki Klaudia polgármester közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz a koronavírussal kapcsolatban ma bejelentett intézkedésekhez kapcsolódóan.

A(z) "Veszprémi Petőfi Színház" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Megye

Bíróság elé állnak a Márkónál elfogott embercsempészek

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya bíróság elé állítási javaslattal fejezte be a 21 és 19 éves szerb férfiakkal szemben folytatott büntetőeljárást.

Kultúra és szórakozás

2024-re halasztják a 113 éves Veszprémi Petőfi Színház épületének felújítását

A Medgyaszay István tervei alapján épült, majd később átalakított épület a tervező eredeti elképzelései szerint épül újjá 2024-re.

Kultúra és szórakozás

Musical Neked Klub Cseke Péterrel és Nemcsák Károllyal

Folytatódik a Musical Neked Klub ingyenes, interaktív ismeretterjesztő sorozata szerdán: Cseke Péter és Nemcsák Károly színművész, színházigazgató a zenés darabok színpadra állításáról beszélget. A klub első előadása a musical műfaj…

Ismert személy

Oberfank és az a gyönyörő Fradi-címer

Oberfrank Pál, a Veszprémi Petőfi Színház igazgatója már esztendők óta nem futballozik, de egy labda azért van az irodájában.

 

Kategória ajánló