Veszprémi Petőfi Színház hírek

Kultúra és szórakozás › Veszprémi Petőfi Színház

Behajózott a Titanic a Veszprémi Petőfi Színházba

19.12.16 15:03

December 13-án mutatták be Peter Stone és Maury Yeston Titanic című musicaljét Veszprémben.

Behajózik a Titanic a Veszprémi Színházba

19.12.13 07:07

2019. december 13-án pénteken 19:00 órától tartják Peter Stone – Maury Yeston Titanic című musicalének premierjét a Veszprémi Petőfi Színházban. Az előadást Somogyi Szilárd Nádasdy Kálmán-díjas rendező viszi színre.

Autistákat, pszichiátriai betegeket és egyetemistákat támogat a veszprémi Petőfi Színház

19.12.11 14:49

A jótékony január keretében a Veszprémi Petőfi Színház három sikerdarabjának előadásaival három veszprémi civil szervezetet, az AutiSpektrum Egyesületet, a Veszprémi Egyetemi Színpadot és a Horgony Alapítványt támogatja a színház.

Gyurkovics tragikomédiája a Petőfi Színházban

19.11.08 22:12

Gyurkovics Tibor Nagyvizit című tragikomédiáját parádés szereposztásban ma este mutatja be a Veszprémi Petőfi Színház, Rátóti Zoltán rendezésében.

Petőfi Szalon címmel indított sorozatot a veszprémi színház

19.10.08 09:32

A láthatatlan színházi szakmákkal ismerkedhetnek meg a nézők a Veszprémi Petőfi Színház új kezdeményezése, a Petőfi Szalon című beszélgetős műsorban.

A kulisszák mögé pillanthatunk be a veszprémi Petőfi Színházban

19.09.16 11:43

A színfalak mögé engednek betekintést a Petőfi Színház programjai.   Szeptember 14-én szombaton 15:00 órától tartotta a Veszprémi Petőfi Színház immár évek óta jelentős közönségérdeklődésnek örvendő, színházi háttérszakmákat megismertető…

Esőember - Tihanyi Szabadtéri Játékok

19.08.15 00:07

A Tihanyi Szabadtéri Játékok keretein belül a Veszprémi Petőfi Színház produkciója is bemutatkozik, Dan Gordon: Esőember címmel. Az előadás augusztus 19-én 20 órás kezdéssel tekinthető meg a Bujtor István Szabadtéri Színpadon.

A(z) "Veszprémi Petőfi Színház" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Megye

Embercsempészeket fogtak a rendőrök Veszprém megyében

A Veszprém megyei rendőrök a 8-as számú főúton fogták el a három szír férfit.

Kultúra és szórakozás

Petőfi Színház – Bérletek éjszakája pénteken

A hagyományoknak megfelelően a Veszprémi Petőfi Színház ismét megrendezi a Bérletek éjszakája című programját pénteken este. A kedvezményes bérletvásárlási lehetőség mellett szórakoztató műsorral, kvízjátékokkal,…

Kultúra és szórakozás

Meghirdette következő évadát a Babits Mihály Színház

Az esztergomi Babits Mihály Színház közzé tette a 2020/2021-es évad tervét. A vírushelyzet a Babits Mihály színház terveit is jelentősen befolyásolta: a Bubik Színpad március 7-i felavatása után előadások tucatjai maradtak el, a tervezett…

Ismert személy

Öt nagyszínházi bemutatóval készül a következő évadra a Veszprémi Petőfi Színház

Öt nagyszínházi bemutatóval készül a jövő évadra a Veszprémi Petőfi Színház, a gyermek- és ifjúsági kínálatban pedig két Csukás István-mű szerepel – közölte pénteki, veszprémi sajtótájékoztatóján a teátrum igazgatója.   Oberfrank Pál…

 

Kategória ajánló