Veszprémi Petőfi Színház hírek

Kultúra és szórakozás › Veszprémi Petőfi Színház

Internetes versmondásra hívja nézőit a társulat

20.04.02 19:50

A közelgő költészet napja alkalmából és a járványveszély miatt kialakult helyzetre való tekintettel online versmondásra hívják az irodalomkedvelőket a Jókai színház művészei.

Verselésre buzdít a Veszprémi Petőfi Színház

20.04.02 16:17

Petőfi-verseket mondanak fel mobiltelefonjukra a Veszprémi Petőfi Színház társulatának tagjai és erre buzdítják közönségüket is, a legjobban sikerült előadásokat díjazzák.

Lakótelepekre megy a Petőfi Színház

20.03.21 09:31

A Veszprémi Petőfi Színház programmal segít a városban élőknek, hogy hétvégén otthon maradjanak, tájékoztatott Kellerné Egresi Zsuzsanna.

Több vidéki kórháznál is szűrősátrakat állítottak fel

20.03.20 16:44

Több kórház előtt sátrakban osztályozzák a betegeket, máshol egykapus beléptetést vezettek be. A rendelési idő is változhat a járványkórházzá alakított intézményekben.

Szűrősátrat állítottak fel több vidéki kórháznál a koronavírus-járvány miatt

20.03.19 15:39

Szűrősátrat állítottak fel több vidéki kórháznál a koronavírus-járvány miatt, így Nagykanizsán és Orosházán is. A Veszprémi Petőfi Színház társulatának tagjai egészségügyi maszkok gyártásába kezdtek.

Sírpiknik a Veszprémi Petőfi Színházban – Premier helyett házi összpróba

20.03.12 20:04

Ivan Menchell Sírpiknik című komédiáját Szilágyi Tibor rendezésében próbálta a Veszprémi Petőfi Színház. A szerdán kihirdetett veszélyhelyzet miatt pénteken nem bemutatót, hanem házi összpróbát tartanak.

Kecskemét polgármesterének közleménye a veszélyhelyzetről

20.03.11 21:11

Szemereyné Pataki Klaudia polgármester közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz a koronavírussal kapcsolatban ma bejelentett intézkedésekhez kapcsolódóan.

Móricz Zsigmond Pillangó című művét mutatja be a Veszprémi Petőfi Színház

20.02.01 15:22

Móricz Zsigmond falusi világban játszódó szerelmi történetét, a Pillangót mutatja be a Veszprémi Petőfi Színház. Börcsök Enikő első nagyszínpadi rendezését február 7-től láthatja a közönség.

Jótékony január a veszprémi színházban

20.01.10 14:01

2020 első hónapjában több népszerű, bérletszünetes előadás bevételének adományként befizetett részért civil szervezeteknek ajánlja fel a Veszprémi Petőfi Színház. A teátrum alaptevékenységén túl számos olyan programot elindított már,…

A(z) "Veszprémi Petőfi Színház" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Megye

Itt az első vádemelés egy autópályán ámokfutó idős magyar ellen

A Veszprémi Járási Ügyészség vádat emelt közúti veszélyeztetés miatt az ellen a férfi ellen, aki 200 métert tolatott a külső sávban az M7-es autópálya Balatonakarattya melletti szakaszán.

Kultúra és szórakozás

Új évadot nyitott a Veszprémi Petőfi Színház

Pótolta az elmaradt előadásokat és már a következő évadra koncentrál a Veszprémi Petőfi Színház. Az évadnyitó társulati ülésen megköszönte a teátrum dolgozóinak a koronavírus-járvány idején végzett munkáját…

Kultúra és szórakozás

A megüresedett Csokonai Színházból írt Cs.Sz.

A jövő heti kulcsátadás előtti utolsó üzenetét küldte el a megújulásra készen álló, teljesen kiürített Csokonai Színház épületéből a mára már sokak által jól ismert Cs. Sz. Keserédes ez a levél, mind közül talán a legszomorúbb, nemcsak az…

Ismert személy

Új évadot nyitott a Veszprémi Petőfi Színház

Pótolta az elmaradt előadásokat és már a következő évadra koncentrál a Veszprémi Petőfi Színház. Az évadnyitó társulati ülésen megköszönte a teátrum dolgozóinak a koronavírus-járvány idején végzett munkáját…

 

Kategória ajánló