Veszprémi Petőfi Színház hírek

Kultúra és szórakozás › Veszprémi Petőfi Színház

Idén is megrendezték a veszprémi operettfesztivált

20.08.21 09:52

Rátonyi Róbert előtt tiszteleg az operettfesztivál, melyet a Veszprémi Petőfi Színház harmadik alkalommal rendezett meg.

Operettfesztivált rendeznek Veszprémben

20.08.17 17:45

Gálvölgyi János színművész lesz a díszvendége a III. Veszprémi Rátonyi Róbert Operettfesztiválnak, amelyet augusztus 19-én és 20-án, szerdán és csütörtökön rendeznek meg a Veszprémi Petőfi Színház szervezésében.

Ismét megrendezi operettfesztiválját a Veszprémi Petőfi Színház

20.08.16 17:25

Gálvölgyi János színművész lesz a díszvendége a III. Veszprémi Rátonyi Róbert Operettfesztiválnak, amelyet augusztus 19-én és 20-án, szerdán és csütörtökön rendeznek meg a Veszprémi Petőfi Színház

Szűrővizsgálatokon is részt vehettek az érzékenyítő fesztivál látogatói

20.07.24 11:10

A Veszprémi Petőfi Színház III. „Lélektől lélekig” Érzékenyítő Fesztiválja keretében egészségügyi szűréseket is tartottak Lions klubok közreműködésével.

Új bemutatóra készül a Veszprémi Petőfi Színház

20.06.28 19:40

Megtartották a következő évad első nagyszínházi előadásának olvasópróbáját néhány napja a Veszprémi Petőfi Színházban. Az Egy csók és más semmi című operettet októberben láthatja a közönség.

Szabadtéren pótolja az elmaradt előadásokat a Petőfi Színház

20.06.10 14:17

Szabadtéren kezdi el pótolni bérletes előadásait a Veszprémi Petőfi Színház. Elsőként az egészségügyi dolgozókat látják vendégül.

A(z) "Veszprémi Petőfi Színház" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Megye

A designt és innovációt segíti a MOME a Veszprém-Balaton EKF projektben

Stratégiai megállapodást kötött csütörtökön a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) és Veszprém-Balaton 2023 Zrt.: az együttműködés részeként az egyetem hallgatói és az oktatók a dizájn és innováció területén segítik az…

Kultúra és szórakozás

2024-re halasztják a 113 éves Veszprémi Petőfi Színház épületének felújítását

A Medgyaszay István tervei alapján épült, majd később átalakított épület a tervező eredeti elképzelései szerint épül újjá 2024-re.

Kultúra és szórakozás

Online közvetítésekkel folytatja a munkát a Kecskeméti Nemzeti Színház

Nem hagyja színházi élmény nélkül közönségét a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház. Online közvetítések sugárzása mellett döntött a vezetőség, eleget téve ezzel a számtalan megkeresésnek, miszerint a nézők már nagyon…

Ismert személy

Oberfank és az a gyönyörő Fradi-címer

Oberfrank Pál, a Veszprémi Petőfi Színház igazgatója már esztendők óta nem futballozik, de egy labda azért van az irodájában.

 

Kategória ajánló