Veszprémi Petőfi Színház hírek

Kultúra és szórakozás › Veszprémi Petőfi Színház

Lakótelepekre megy a Petőfi Színház

20.03.21 09:31

A Veszprémi Petőfi Színház programmal segít a városban élőknek, hogy hétvégén otthon maradjanak, tájékoztatott Kellerné Egresi Zsuzsanna.

Több vidéki kórháznál is szűrősátrakat állítottak fel

20.03.20 16:44

Több kórház előtt sátrakban osztályozzák a betegeket, máshol egykapus beléptetést vezettek be. A rendelési idő is változhat a járványkórházzá alakított intézményekben.

Szűrősátrat állítottak fel több vidéki kórháznál a koronavírus-járvány miatt

20.03.19 15:39

Szűrősátrat állítottak fel több vidéki kórháznál a koronavírus-járvány miatt, így Nagykanizsán és Orosházán is. A Veszprémi Petőfi Színház társulatának tagjai egészségügyi maszkok gyártásába kezdtek.

Sírpiknik a Veszprémi Petőfi Színházban – Premier helyett házi összpróba

20.03.12 20:04

Ivan Menchell Sírpiknik című komédiáját Szilágyi Tibor rendezésében próbálta a Veszprémi Petőfi Színház. A szerdán kihirdetett veszélyhelyzet miatt pénteken nem bemutatót, hanem házi összpróbát tartanak.

Kecskemét polgármesterének közleménye a veszélyhelyzetről

20.03.11 21:11

Szemereyné Pataki Klaudia polgármester közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz a koronavírussal kapcsolatban ma bejelentett intézkedésekhez kapcsolódóan.

Móricz Zsigmond Pillangó című művét mutatja be a Veszprémi Petőfi Színház

20.02.01 15:22

Móricz Zsigmond falusi világban játszódó szerelmi történetét, a Pillangót mutatja be a Veszprémi Petőfi Színház. Börcsök Enikő első nagyszínpadi rendezését február 7-től láthatja a közönség.

Jótékony január a veszprémi színházban

20.01.10 14:01

2020 első hónapjában több népszerű, bérletszünetes előadás bevételének adományként befizetett részért civil szervezeteknek ajánlja fel a Veszprémi Petőfi Színház. A teátrum alaptevékenységén túl számos olyan programot elindított már,…

Behajózott a Titanic a Veszprémi Petőfi Színházba

19.12.16 15:03

December 13-án mutatták be Peter Stone és Maury Yeston Titanic című musicaljét Veszprémben.

Behajózik a Titanic a Veszprémi Színházba

19.12.13 07:07

2019. december 13-án pénteken 19:00 órától tartják Peter Stone – Maury Yeston Titanic című musicalének premierjét a Veszprémi Petőfi Színházban. Az előadást Somogyi Szilárd Nádasdy Kálmán-díjas rendező viszi színre.

A(z) "Veszprémi Petőfi Színház" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Megye

Hétfői sportműsor: foci Eb- és kézi BL-meccsek a tv-ben

A koronavírus-járvány miatt nem maradt élő sportműsor a magyar sporttelevíziókban. Ennek ellenére azért a csatornák a közelmúlt számtalan érdekes, izgalmas, emlékezetes sporteseményét újra átélhetik: Svájc…

Kultúra és szórakozás

A házak között tart előadást a veszprémi színház az otthonmaradás érdekében

Otthontartó programot szervez a Veszprémi Petőfi Színház szombat és vasárnap estére. Az online közvetítés helyett ők valóban házhoz mennek, ugyanis a város több pontján adnak elő. Az előadásokat az ablakokból és az erkélyekről lehet…

Kultúra és szórakozás

Társulati versmondás kihívást indít a Jászai Mari Színház

A cél az, hogy felhívják a figyelmet a koronavírus járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzet következtében munkájukat és jövedelmüket vesztett színházi dolgozókra, továbbá, hogy olyan szervezetek, intézmények, színházak…

Ismert személy

Egy veszprémi színésznő bejelentést tett, személyi szabadság megsértése miatt nyomoznak Oberfrank Pál ügyében

Az igazgató ügyvédje szerint nem történt jogsértés, Oberfrank feljelenti hamis tanúzásért saját beosztottját.

 

Kategória ajánló