Veszprémi Állatkert hírek

Kultúra és szórakozás › Veszprémi Állatkert

Mu: hosszabbított a klub egyik legnagyobb reménysége

19.10.19 12:19

Mason Greenwood négy évre szóló, 2023 júniusáig érvényes szerződést írt alá a Manchester Uniteddel – adta hírül a klub a hivatalos oldalán.

Veszélyeztetett terhes anyukát gyalogoltatott a síneken a MÁV

19.09.10 15:25

Megvan, mekkora lesz a nyugdíjkiegészítés. Elpusztult a zsiráfborjú a Veszprémi Állatkertben. Megtalálták Líbiában a magyar fotóriportert. Repülő csótányok lepték el a fővárost. Hírösszefoglaló.

Zsiráfborjú született a Veszprémi Állatkertben

19.08.18 12:40

Nőstény zsiráfborjú született a Veszprémi Állatkertben, ezzel négytagúra bővült a veszprémi Rothschild-zsiráfcsapat - közölte az állatkert igazgatója pénteken az MTI-vel.

Zsiráfborjú született a Veszprémi Állatkertben

19.08.16 21:34

őstény zsiráfborjú született a Veszprémi Állatkertben, ezzel négytagúra bővült a veszprémi Rothschild-zsiráfcsapat – közölte az állatkert igazgatója pénteken az MTI-vel. Török László elmondta: a zsiráfborjú csütörtök délután jött a világra, az…

Tovább fejlesztették a veszprémi állatkertet

19.05.21 13:46

Állatorvosi klinikát, takarmánykonyhát, valamint a személyzetnek jobb munkakörülményeket biztosító épületegyüttest adtak át a veszprémi állatkertben, a beruházás a Modern Városok Program részeként valósult meg.

Szabadon engedik az árva mókusokat

19.05.07 17:31

A Veszprémi Állatkertben megerősödtek, és hamarosan visszamehetnek a természetbe.

A(z) "Veszprémi Állatkert" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Megye

A rendőri hivatásról hallhattak a kollégium nyílt napján az ajkai diákok

A rendőri hivatásról beszéltek az egyenruhások az ajkai Szent-Györgyi Albert Szakgimnázium Szakközépiskola és Kollégium nyílt napján, nemrég, tudtuk meg a rendőrségtől.

Kultúra és szórakozás

Tolatás közben halálra gázolt egy férfit a Veszprémi Állatkertben, felfüggesztett fogházat kaphat

Vádat emelt a Veszprémi Járási Ügyészség a halálos baleset ügyében, miszerint egy 60 éves férfi elütött egy munkást Veszprémben, az állatkerti építkezésen, tavaly decemberben, derült ki Kulmanné Cs. Varga Edit,…

Kultúra és szórakozás

Útnak indult a washingtoni állatkert óriáspandája

Az állat a fajának fennmaradását segítő tenyészprogramban vesz részt Kínában.

Közélet

Városok és falvak is gyarapodnak Veszprém megyében

A százmilliárd forintot is eléri a Veszprémnek a Modern városok programban nyújtott fejlesztés összege, mondta el Orbán Balázs miniszterhelyettes, aki a Polgári szalon vendége volt kedden.

 

Kategória ajánló