Veszprémi Állatkert hírek

Kultúra és szórakozás › Veszprémi Állatkert

Veszélyeztetett terhes anyukát gyalogoltatott a síneken a MÁV

19.09.10 15:25

Megvan, mekkora lesz a nyugdíjkiegészítés. Elpusztult a zsiráfborjú a Veszprémi Állatkertben. Megtalálták Líbiában a magyar fotóriportert. Repülő csótányok lepték el a fővárost. Hírösszefoglaló.

Zsiráfborjú született a Veszprémi Állatkertben

19.08.18 12:40

Nőstény zsiráfborjú született a Veszprémi Állatkertben, ezzel négytagúra bővült a veszprémi Rothschild-zsiráfcsapat - közölte az állatkert igazgatója pénteken az MTI-vel.

Zsiráfborjú született a Veszprémi Állatkertben

19.08.16 21:34

őstény zsiráfborjú született a Veszprémi Állatkertben, ezzel négytagúra bővült a veszprémi Rothschild-zsiráfcsapat – közölte az állatkert igazgatója pénteken az MTI-vel. Török László elmondta: a zsiráfborjú csütörtök délután jött a világra, az…

Tovább fejlesztették a veszprémi állatkertet

19.05.21 13:46

Állatorvosi klinikát, takarmánykonyhát, valamint a személyzetnek jobb munkakörülményeket biztosító épületegyüttest adtak át a veszprémi állatkertben, a beruházás a Modern Városok Program részeként valósult meg.

Szabadon engedik az árva mókusokat

19.05.07 17:31

A Veszprémi Állatkertben megerősödtek, és hamarosan visszamehetnek a természetbe.

UGRI&Bugri: elolvadtunk a kismókusoktól!

19.04.30 19:30

Ugrit és Bugrit, a két elárvult mókuskölyköt a Veszprémi Állatkert munkatársai nevelik. Balatonalmádiban, lelkes állatbarátok bukkantak a teljesen legyengült, magára hagyott kölykökre.

Pelyhes tollú uhu fiókák a veszprémi állatkertben

19.04.26 19:51

Pelyhes tollú uhu fiókák a veszprémi állatkertben. A nagy fülesbaglyok hat hete keltek ki a tojásból. Repülni még nem tudnak, anyjuk eteti őket. A kicsik várhatóan még a tél előtt elhagyják az állatkertet és a természetben szabadon engedik őket. Az uhuk…

A(z) "Veszprémi Állatkert" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Megye

Gyors góllal továbbjutás a Magyar Kupában

Az FC Nagykanizsa labdarúgó együttese a Magyar Kupa főtábláján a VLS Veszprém együttesét fogadta és a Pető Tamás vezette legénység ellen egy gyors góllal döntött.

Kultúra és szórakozás

Elpusztult a Veszprémi Állatkert újszülött zsiráfbébije

Elpusztult az augusztus közepén született kis zsiráf, Veszprémben. Az ellés nem volt könnyű, de a zsiráfbébi egészségesen jött a világra. Az Állatkert mély megrendüléssel adta hírül Facebook oldalán a történteket. A posztból az is…

Kultúra és szórakozás

Íme az oroszlán, aki egyszerre gyöngéd apa, és elutasított társ

A denveri állatkert dolgozói videót vágtak össze a pár hónapja érkezett jövevényről.

Közélet

Új kórházi szárny, új gyermekosztály: nagy bejelentéseket tett Grezsa István

Az eddiginél jóval nagyobb kórházfejlesztési tervvel állt elő Grezsa István. A vásárhelyi polgármesterjelölt megválasztása esetén a Modern Városok Program által új épületszárnyat és új kétemeletes gyermekosztályt kapna az…

 

Kategória ajánló