Veszprém település hírek

Magyar település › Veszprém település

Koronavírus: tesztelték a veszprémi kézicsapatot

20.03.16 12:13

A Veszprém saját költségén elvégeztette a koronavírus-tesztet a játékosoknál és hozzátartózóiknál, valamint a klub többi alkalmazottjánál.

Bródy János: kegyetlen világ vonul a szabadság ellen

20.03.15 05:58

„A „testvéri” tankok látványa, ahogy dübörögtek észak felé Veszprém előtt. Akkor érzetem azt – ugye két nappal voltunk a Táncdalfesztivál-győzelem után – , hogy gondolhatom én azt, hogy befogadtak, de a kegyetlen világ itt megy előttem keresztbe, a szabadság…

Gázolt a Bakony Intercity, jelentős késéssel kell számolnia a Budapestre utazóknak

20.03.14 09:46

A Szombathelyről Celldömölk, Veszprém érintésével 8:42-kor a Déli pályaudvarra elindult Bakony InterCity, az elindulást követően elgázolt egy gyalogost.

Mezőgazdasági munkával adott jóvátételt három Pápa környéki fiatal

20.03.13 16:01

Megszüntette a büntetőeljárást három fiatallal szemben a Veszprémi Járási Ügyészség, akik az általuk elkövetett bűncselekmény miatt indult közvetítői eljárás során tanúsítottak tevékeny megbánást, és adtak mindenki által elfogadott jóvátételt…

Elmarad a magyar válogatott Eb-selejtezője

20.03.13 12:29

Elmarad a március 26-ra tervezett szófiai bolgár-magyar labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtező. A helyi parlament vészhelyzetet hirdetett a koronavírus-járvány miatt.

Sírpiknik a Veszprémi Petőfi Színházban – Premier helyett házi összpróba

20.03.12 20:04

Ivan Menchell Sírpiknik című komédiáját Szilágyi Tibor rendezésében próbálta a Veszprémi Petőfi Színház. A szerdán kihirdetett veszélyhelyzet miatt pénteken nem bemutatót, hanem házi összpróbát tartanak.

Kecskemét polgármesterének közleménye a veszélyhelyzetről

20.03.11 21:11

Szemereyné Pataki Klaudia polgármester közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz a koronavírussal kapcsolatban ma bejelentett intézkedésekhez kapcsolódóan.

Az elődöntőért megy csatába a Komló

20.03.11 20:44

Már a férfi kézilabda Magyar Kupa négyesdöntőjébe jutásért indul csatába ma 18.00-tól a Sport36-Komló csapata. Kilvinger Bálint tanítványainak a Csurgó ellen kell bizonyítaniuk, hogy megérdemlik a helyet a legjobb négyben.

Fft: Nyilasi Tibor elcsalt Aranycipője

20.03.11 18:07

A FourFourTwo magazin sorozatában hónapról hónapra leporol egyet a magyar futball számos abszurd „ügyirata” közül. Veszprémi Linda ezúttal arról ír, hogy nem csak az F1-ben kell megvárni a kockás zászlót.

A(z) "Veszprém település" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Megye

Befejezték a nyomozást a súlyos veszprémi baleset ügyében

Autójával ment egy 54 éves ajkai férfi Veszprémben a Brusznyai Árpád utca irányából a Dózsa György utca felé tavaly októberben, amikor áttért a túloldalra, ahol egy autóbusszal ütközött, közölte Aradi Virág, megyei rendőrségi…

Top magyar cég

Elindult az 5G a Telekomnál

A Telekom pénteken elindította kereskedelmi 5G szolgáltatását. A szolgáltatás 5G-képes készülékkel és arra alkalmas havidíjas díjcsomaggal használható Budapest és Zalaegerszeg bizonyos részein.

Sport

Edző nem lesz, de borász lenne a magyar világklasszis

Borász szívesen lenne, az edzői pályát viszont biztosan nem választja Sterbik Árpád kézilabdakapus, aki a koronavírus-járvány miatt visszavonult.

Magyar település

Magyarországi munkájukért küzdenek a vajdaságiak

Sok magyar-szerb kettős állampolgár és vajdasági magyar került csapdahelyzetbe amiatt, hogy Szerbia a koronavírus-járvány miatt hermetikusan lezárta a határait – erről a Népszava ír. A lap szerint volt olyan ingázó, aki…

 

Kategória ajánló