Veszprém település hírek

Magyar település › Veszprém település

Ragyogó szezonkezdet a VEDAC dobóatlétáitól

20.03.21 10:45

Igencsak kitettek magukért a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) dobói a közelmúltban a különböző korosztályokban megrendezett téli országos dobóbajnokságokon.

Lakótelepekre megy a Petőfi Színház

20.03.21 09:31

A Veszprémi Petőfi Színház programmal segít a városban élőknek, hogy hétvégén otthon maradjanak, tájékoztatott Kellerné Egresi Zsuzsanna.

Több vidéki kórháznál is szűrősátrakat állítottak fel

20.03.20 16:44

Több kórház előtt sátrakban osztályozzák a betegeket, máshol egykapus beléptetést vezettek be. A rendelési idő is változhat a járványkórházzá alakított intézményekben.

Tűz volt egy veszprémi társasház lakásában

20.03.19 15:49

Tűz ütött ki egy társasház egyik nyolcadik emeleti lakásában csütörtök délután Veszprémben, a Munkácsy Mihály utcában. A tűzesethez riasztott veszprémi és balatonfűzfői hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat, majd megkezdték az épület…

Szűrősátrat állítottak fel több vidéki kórháznál a koronavírus-járvány miatt

20.03.19 15:39

Szűrősátrat állítottak fel több vidéki kórháznál a koronavírus-járvány miatt, így Nagykanizsán és Orosházán is. A Veszprémi Petőfi Színház társulatának tagjai egészségügyi maszkok gyártásába kezdtek.

A járvány megelőzése érdekében lezárják a játszótereket Tatabányán

20.03.17 16:08

Az iskolák, óvodák, bölcsődék bezárása után a játszótereket használatát is bizonytalan időre felfüggesztik. Tatabánya népszerű szórakozóhelye a Roxxy Music bezár.

A(z) "Veszprém település" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Megye

Hogy lesz maszk sushiból, pizzából?

Úgy, hogy egy veszprémi étteremben minden rendelésből félretesznek száz forintot, amit védőmaszkok gyártására fordítanak.

Top magyar cég

Sikeresen szerepelt a Magyar Telekom az 5G frekvenciaárverésen

A Magyar Telekom az 5G-hez és a szélessávú mobil szolgáltatásokhoz kapcsolódó frekvenciahasználati jogosultságok tárgyában kiírt árverésen az alábbi frekvenciablokkok használati jogosultságát nyerte el:

Sport

Ma sokat adnánk a 2004-es érdektelen ötödik helyezésért

Az athéni olimpia két legfontosabb meccsét vesztette el a magyar női kézilabda-válogatott. Ballai Attila írása.

Magyar település

Ebben különbözik a koronavírus az influenzától

Kanka Andor, a Magyar Orvosi Kamara Csongrád megyei elnöke megelégelte, hogy gyakran hasonlítják az új koronavírust az influenzához. Pedig a koronavírus nagyon nem olyan, mint az influenza. A szegedi orvos…

 

Kategória ajánló