Véradás hírek

Életmód › Véradás

Vérre mindig szükség van, véradás tizenkilencedikén a Mammutban

21.02.09 06:25

Véradásra várnak mindenkit, aki el tud menni és egészséges, február 19-én, pénteken 13 és 18 óra között a Mammut II-ben.Vért adhat bárki, aki:minimálisan 50 kg testsúly, betöltött 18. életév szükségesregisztrációhoz személyi igazolvány…

Közel 400 idős embert oltanak be a kórházban három nap alatt

21.02.06 09:05

Csütörtök óta zajlik a legidősebb korosztály oltása a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórházban. A szépkorúak oltására kijelölt 3 napra összesen 386 embert osztottak be a háziorvosok a kórházban lévő oltópontokra, de várhatóan többen…

Véradások Fejér megyében február 1. és 7. között

21.02.01 16:21

Véradásra jelentkezhet, aki elmúlt 18 éves, de még nincs 65 (első véradók esetén a felső korhatár 60 év), testsúlya eléri az 50 kg-ot és egészségesnek érzi magát. Véradáshoz hozza magával a személyazonosító igazolványát, lakcím és Taj-kártyáját.

Ismét véradásra készül a média Győrben – Csatlakozzanak hozzánk!

21.01.26 19:10

Ismét vért adnak a médiában dolgozók. Összefog a Győr+, az Oxygen Media, a Kisalföld, és arra kérjük olvasóinkat, hallgatóinkat, nézőinket, hogy gyarapítsák az önkéntesek táborát a győri vérellátó központban február 3-án reggel 7 óra és délután…

Szolnokról is érkezett önkéntes az ÁGOTA Alapítvány véradására

21.01.26 14:17

Az Országos Vérellátó Szolgálattal együttműködésben először szervezett véradást a szegedi ÁGOTA Alapítvány.

Változatlanul nincs könnyű helyzetben a véradásszervezés

21.01.26 10:16

Bár valamivel emelkedett a véradók száma az elmúlt héten Csongrád-Csanád megyében, továbbra is több mint ötödével kevesebben adtak vért a vártnál.

A(z) "Véradás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Véradás Győrben

Véradás Győrben Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 02. 26., p - 08:52 A Győri Rendőrkapitányság és a megyei rendőr-főkapitányság állományából már több mint 130 fő vett részt a szervezett véradáson.

Életmód

Kiderült, adhat-e vérplazmát az, aki már átesett a védőoltáson

Az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSz) országszerte jelenleg tíz városban gyűjt vérplazmát azoktól a lakosoktól, akik egyszer már átestek koronavírus-fertőzésen.

Közélet

Határon innen és túl a vöröskereszttel

A Magyar Vöröskereszt Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezete és a Szlovák Vöröskereszt Dunaszerdahelyi Területi Szervezete hatékony, gyakorlatban is megvalósuló összefogása elérhető közelségbe került, egy közös projektnek…

Tudomány

Elbúcsúztatták a legjótékonyabb veteránt

Sir Tom Moore korábban csaknem 33 millió fontot gyűjtött a brit állami egészségügyi szolgálat számára a koronavírus-járvány elleni küzdelem segítésére.

 

Kategória ajánló