Véradás hírek

Életmód › Véradás

Magyar kutatás indul a koronavírus-fertőzésen átesettek bevonásával

20.03.31 16:06

Az egyelőre kutatási fázisban lévő munkát Prof. Dr. Vályi-Nagy István, a Dél-pesti Centrumkórház  főigazgatója koordinálja. A tudományos konzorcium tagjai még:  a Dél-pesti Centrumkórház, a Nemzeti Népegészségügyi Központ,  az…

Magyar Hang: Nem hordhatnak védőmaszkot a vérellátó szolgálatnál, hogy egészséges intézmény látszatát keltsék

20.03.30 20:41

Megtilthatta az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) dolgozói számára az egészségügyi maszkok használatát az intézmény vezetése – írja a Magyar Hang a birtokukba került levél alapján, amelyet az OVSZ szakmai főigazgató-helyettese, Nagy Sándor írt még…

Nagyon fontos felhívás a kijárási korlátozás idejére - Így lehet vért adni

20.03.29 16:46

A koronavírus-fertőzés miatt elrendelt kijárási korlátozás idején is lehet vért adni -- tudta meg az InfoRádió az Országos Vérellátó Szolgálat főigazgató-helyettesétől.

A kijárási korlátozás alatt is várják a véradókat

20.03.27 18:16

Véradás céljából a kijárási korlátozás alatt is lehetséges a lakhelyelhagyás – közölte az Országos Vérellátó Szolgálat.

Vérellátó szolgálat: a kijárási korlátozás alatt is lehet vért adni

20.03.27 15:58

Hangsúlyozták: a véradás, plazmaadás azon alapos okok közé tartozik, amelyek esetében elhagyható a lakhely, és felkereshető a legközelebbi véradási, illetve plazmaadási helyszín.

Hadházy: Törvénytelenül járt el az OVSZ

20.03.27 14:18

A Bayer Zsolt felesége által vezetett Országos Vérellátó Szolgálat tendereit egymás után semmisítették meg a törvénysértések miatt, ezért közbeszerzés nélkül vásároltak.

A(z) "Véradás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Álhír a maszkviselés tilalma az Országos Vérellátó Szolgálatnál

A Századvég Alapítvány elkötelezett a hiteles tájékoztatás mellett, ezért sorozatot indít, melyben azokra az álhírekre hívja fel a figyelmet, amelyek alkalmasak a pánikkeltésre, félretájékoztatásra.

Életmód

Álhír a maszkviselés tilalma az Országos Vérellátó Szolgálatnál

A Századvég Alapítvány elkötelezett a hiteles tájékoztatás mellett, ezért sorozatot indít, melyben azokra az álhírekre hívja fel a figyelmet, amelyek alkalmasak a pánikkeltésre, félretájékoztatásra.

Magyar település

Nem tett jót a hideg a Szolnok környéki gyümölcsösökben

Az utóbbi napok fagyos hajnalai nem tettek jót a korai virágzású gyümölcsöknek. Csütörtökre virradóan is fagypont alatti hőmérsékleteket mértek.

Megye

A szovjet megszállásról készített videóval indul a múzeum sorozata

A Magyarország szovjet megszállásának 75. évfordulója alkalmából készített epizód megjelenésével szombaton elindult a hódmezővásárhelyi Tornyai-múzeum ismeretterjesztő videosorozata.

 

Kategória ajánló