Vera Jourová hírek

Politikus › Vera Jourová

Saját kudarcát próbálja Magyarország támadásával leplezni az unió

21.04.08 12:40

Az Európai Unió egy vakcinakrízis közepén van, Vera Jourová mégis a magyar jogállamisággal van elfoglalva.

Vera Jourová a Spiegelnek: Igenis beteg a magyar demokrácia

21.04.04 13:10

Az Európai Bizottság alelnöke szerint a jogállamisági mechanizmus nagyon hatásos fegyver lesz a demokrácia védelmében, és keményen tudnak fellépni az érintett kormányokkal szemben.

Nem biztos, hogy bejön Orbán reménye

21.03.22 16:49

Vera Jourová, az EU Bizottság alelnöke azon van, hogy már az idén vonják meg az uniós támogatásokat azoktól a tagállamoktól, amelyeknél problémák vannak a demokratikus normákkal. Ha ez bekövetkezik, kudarcot vall Orbán Viktor elképzelése,…

Brüsszel el akarja pusztítani a hagyományos értékeket

21.03.20 20:07

Brüsszelben jogállamisági zsarolással és szankciókkal akarják elpusztítani a hagyományos értékeket – írta szombaton a közösségi oldalán az igazságügyminiszter.

A(z) "Vera Jourová" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Saját kudarcát próbálja Magyarország támadásával leplezni az unió

Vera Jourová, a jogállamisági ügyekért felelős uniós biztos ismét betegnek nevezet a magyar demokráciát a Der Spiegelnek adott interjúban.

Politikus

Vita a nyitásról

Kovács Zoltán államtitkár szerint a gazdasági szempontokat is figyelembe kell venni, a virológus professzor szerint politikai döntés született. Nem csak egészségügyi, hanem gazdasági szempontokat is figyelembe vett a kormány,…

Politikus

Varga Judit: Magyarország működő megoldást mutat a migrációs válság megoldására

Magyarország egész Európának működő megoldást mutat a migrációs válság megoldására – hangsúlyozta az igazságügyi miniszter kedden a Facebook-oldalán.

 

Kategória ajánló