Végrehajtó hírek

Közélet › Végrehajtó

Külön szabályok vonatkoznak a végrehajtókra

21.03.08 08:55

A hétvégén megjelent rendelkezés szerint a szigorított védekezés ideje alatt senki sem kaphat végrehajtási végzést. Felfüggesztik a személyes ügyfélfogadást, de a végrehajtónak gondoskodnia kell arról, hogy az ügyfelek őt elérhessék.

Terminator-animével erősít a Netflix

21.02.28 16:03

Az utóbbi évek Terminator-filmjei nem igazán vették le a lábukról a rajongókat, ezért a Skydance Media a nagyobb siker reményében úgy döntött, hogy a széria számára idáig érintetlen műfajba nevezi be a Végrehajtót.

Potyautastörvény: “Orvos vagyok, nem végrehajtó!”

21.02.13 11:53

Sokan nem is tudnak róla, hogy nincs kifizetve a tb-járulékuk, de van, akinek a főnöke egyszerűen megtagadja ezt. Az orvosoknak pont a potyautastörvénynek is nevezett új szabályozás betartásával járó adminisztráció nem hiányzott most. Van, aki már üzent:…

Leállította az internetszolgáltatást a mianmari hadsereg a tüntetések miatt

21.02.07 15:26

Szombat óta elérhetetlen az internet Mianmarban, ugyanis a puccsot végrehajtó hadsereg beszüntette a lakosok hozzáférését a világhálóhoz.

Balázs Péter: nem Orbán Viktor volt a főszereplő a vétóban

21.01.20 19:59

Bár Orbán Viktor látszólag haladékot kapott a jövő évi választásokig a jogállamisági mechanizmussal kapcsolatban, már több jel utal arra, hogy ez csak illúzió, jelentette ki a Privátbankár.hu-nak Balázs Péter korábbi berlini nagykövet és uniós biztos, a…

Unwto: egyetlen főtitkárjelölt maradt

21.01.20 17:27

Az ENSZ Turisztikai Világszervezetének (UNWTO) Végrehajtó Tanácsa a jelenlegi, grúz származású főtitkárt, Zurab Pololikashvilit jelölte a tisztségre újabb négy évre a Madridban tartott gyűlésén.

A MacBookok is feltölthetik egyszer majd az iPhone-okat

21.01.06 18:52

Olyan szabadalmak kerültek elő, amelyek alapján a jövőben a MacBookok képesek lehetnek az iPhone-ok és Apple Watch okosórák vezeték nélküli feltöltésére.

A(z) "Végrehajtó" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Koronavírus-járvány: szünetel a végrehajtás is a szigorított védekezés alatt

A végrehajtókra, és a végrehajtásokra is vonatkoznak a kéthetes szigorított védekezés szabályai.

Közélet

Döntött a bíróság, állami tulajdonban maradhatnak az Esterházy-kincsek

A Fővárosi Ítélőtáblán is elvesztette az Esterházy-kincsekért indított pert az Esterházy Magánalapítvány.

Közélet

Az USA némileg hárította az ENSZ Biztonsági Tanácsának Jeruzsálemről szóló nyilatkozatát

A nyilatkozat elítéli a palesztinok fenyegető kilakoltatását Sheikh Jarrah-ban, de amerikai és brit diplomaták nyomására a gázai rakéták megfigyelését is tartalmazza.

Életmód

Öt gyerekkel maradt egyedül az édesanya, akinek a férje koronavírusban halt meg

Március 20-án koronavírusban veszítette el férjét az az özvegy, aki maga is átesett a fertőzésen. Öt gyermekkel maradt egyedül, csak ők tartják benne a lelket. 

 

Kategória ajánló