Védőoltás hírek

Életmód › Védőoltás

Kombinálják az orosz és a brit vakcinát

20.12.11 19:57

Azt remélik, a két oltóanyag kombinálása még nagyobb védettséget nyújt majd.

A harmadik körben oltanák a tanárokat, hajléktalanokat és a romatelepek lakóit – kész az oltási terv Szlovákiában

20.12.11 19:28

A lakosság 65 százalékát tervezik beoltani négy körben. Legkorábban a BioNTech és a Pfizer engedélyeztetése történhet meg, de a Moderna vakcinája és az Astra Zeneca oltóanyaga is már az engedélyeztetési procedúra végén jár.

Koronavírus – A Sanofi-GSK vakcinája csak 2021 végére lesz kész

20.12.11 15:08

A Sanofi francia gyógyszeripari vállalat és a GlaxoSmithKline (GSK) brit székhelyű multinacionális gyógyszeripari cég pénteken bejelentette, hogy a koronavírus ellen vakcinájuk csak 2021 végére lesz kész, miután az első klinikai tesztek eredményei…

Hatástalannak bizonyult a Sanofi és a GSK koronavírus-vakcinája

20.12.11 15:08

Jövő évre, egészen pontosan 2021 decemberéig halasztották a Sanofi és a GlaxoSmithKline közös fejlesztésében készülő COVID-19 elleni védőoltás piacra dobását, mivel kiderült, hogy rendkívül alacsony effektivitási mutatóval rendelkezik.

Ellophatták a koronavírus elleni vakcina dokumentációját

20.12.11 14:04

​Egyebek mellett a Pfizer koronavírus elleni vakcinájához tartozó bizalmas dokumentációk is kiszivároghattak az Európai Gyógyszerügynökséget ért kibertámadás során.

A(z) "Védőoltás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Puskás Peti elárulta, melyik vakcinát kapta

A híres énekes is átesett az első oltásán, aminek kapcsán megerősítette, hogy melyik vakcinát kapta, mellyel ő is elindult az úton.

Nagyvilág

Bevezetik a járványügyi vészfékrendszert Németországban

Megszavazta szerdán a német szövetségi parlament (Bundestag) a járványügyi védekezés szabályait országosan egységes rendszerbe szervező törvényt, amelynek révén megszigoríthatják az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2)…

Tudomány

Magas kockázatú hitelek felé löki a járvány a brit lakosságot

Nagy-Britanniában a háztartásoknak nagyobb anyagi károkat okozott a koronavírus-járvány, mint Franciaországban és Németországban, ahol nagyvonalúbb a szociális ellátórendszer.

Ország

Apáti Bence: Gyurcsány egy gazember

A közelmúltban elhunyt Penz András nem kérte a kínai vakcinát, mert Gyurcsány Ferenc pártelnök azt találta ki, hogy az nem jó.

 

Kategória ajánló