Védőoltás hírek

Életmód › Védőoltás

Soron kívüli oltást kér a bölcsődei dolgozóknak a szakszervezet

Tegnap 13:16

A miniszterelnök reggel bejelentette: az iskolák és az óvodák is bezárnak, a bölcsődék viszont nyitva maradnak - ezért a BDDSZ országos szintű, soron kívüli oltást kér a kormánytól.

Júliusra elkészülhet a tajvani koronavírus elleni vakcina

Tegnap 13:16

Tajvan egészségügyi minisztere bejelentette, hogy a Kínai Köztársaság legkorábban júliusban kezdheti el a saját fejlesztésű oltóanyagainak legyártását és forgalmazását.

Zavartalan a betegellátás – Aláírták az új szerződést a szakdolgozók

Tegnap 13:16

Zavartalan a betegellátás a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórházban. Az egészségügyi dolgozók döntő többsége aláírta az orvosok és a szakdolgozók új jogviszonyáról szóló szerződést. Az integrált intézmény élen jár az…

A(z) "Védőoltás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Ciprus kinyitja a kaput a brit turisták előtt – egy feltétellel

Addig is, amíg eldől, hogy lesz-e EU-szintű utazási oltási igazolás, Ciprus Izrael után Nagy-Britanniával is kétoldalú megállapodást kötött minden beoltott brit turista fogadásáról.

Nagyvilág

A közműszolgáltatóknál is jön a leállás: szünetelni fognak

Szünetel a személyes ügyintézés a közműszolgáltatóknál a koronavírus terjedésének megakadályozására tett kormányzati intézkedésekkel összhangban - közölték a közműszolgáltatók szombaton az MTI-vel. Hétfőtől…

Márka

Zökkenőmentesen zajlik az idős, krónikus betegek oltása Kecskeméten

Csütörtöktől vasárnapig hat oltóponton mintegy 2700 idős, krónikus beteg kapja meg a Pfizer-vakcinát a Bács-Kiskun Megyei Kórházban.

 

Kategória ajánló