Védőoltás hírek

Életmód › Védőoltás

Hivatalos: 200 millió adag érkezhet Európába a Pfizer koronavírus-vakcinájából

20.11.11 15:10

Az Európai Bizottság engedélyezi annak a szerződésnek a megkötését, mely akár 300 millió adag, koronavírus elleni oltóanyag beszerzését is lehetővé teszi az amerikai Pfizer és a német BioNTech vállalattól - jelentette be Erik Mamer

Hiába kaptak védőoltást, koronavírusosak lettek egyes orvosok Oroszországban

20.11.11 14:23

Aggasztó hírekről számolt be az orosz média, ugyanis három olyan orvosnak is pozitív lett a koronavírus-tesztje az Altaji Határterületen, akiket már beoltottak az országon belül fejlesztett Sputnik V védőoltással.

Koronavírus: akár 300 millió adagot is vehet az EU a Pfizer hatékonynak tűnő vakcinájából

20.11.11 11:46

Az Európai Bizottság engedélyezi annak a szerződésnek a megkötését, mely akár 300 millió adag, koronavírus elleni oltóanyag beszerzését is lehetővé teszi az amerikai Pfizer és a német BioNTech vállalattól - jelentette be Erik Mamer, az Európai…

A vakcina nem instant megoldás az amerikai gazdaság gondjaira

20.11.11 09:12

Elemzők szerint a Pfizer és a BioNTech koronavírus elleni vakcinájának sikere nem biztosít “azonnali ösztönzőket” a járvány miatt bajba jutott amerikai gazdaság számára; ehhez továbbra is hatalmas költségvetési támogatásra van szükség.

Trump azzal vádolja a Pfizert, hogy szándékosan várt a vakcinakutatási eredmények közlésével

20.11.11 08:55

A Pfizer hétfőn publikálta a koronavírus vakcinája 3. fázisú klinikai teszteredményét. Donald Trump és fia, Donald Trump Jr. azzal vádolja a céget, hogy szándékosan várták meg az amerikai választások lezajlását, mielőtt az eredményeket publikálták.

Közeleg a vakcina, de van, aki nagyot bukik rajta

20.11.11 07:49

A Zoom a karantén- és távmunkaidőszak nyertese, de ha a megszűnik a járványhelyzet, már nem lesz annyira népszerű a telekonferencia-szoftver.

A(z) "Védőoltás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Sojgu: megkezdődött az orosz hadsereg személyi állományának beoltása

Nyilván azért oltatják be az orosz katonákat, mert nem működik a vakcina.

Nagyvilág

Ezzel enyhíthetők a koronavírus tünetei: itthon is folynak a kutatások

Az alapkutatási infrastruktúrák segítik a koronavírus-fertőzés tüneteinek enyhítését célzó vizsgálatokat. A 2018-ban létrejött Magyar Molekuláris Medicina Kiválósági Központ alapkutatási infrastruktúrája és kutatói erőforrásai

Tudomány

Meghalt az a nyugdíjas asszony, akinek a férje a kórház udvarán adott szerenádot

Stefano a járványügyi szabályok miatt nem tudta meglátogatni szerelmét, ezért harmonikajátékával akart neki örömet szerezni. 47 évig voltak házasok.

Életmód

Tüdőgyulladás: veszélyes összefüggésekre figyelmeztetnek a tudósok

A pneumococcus okozta tüdőgyulladás kialakulásának esélye influenza után magasabb Nehéz hónapok elé nézünk, a koronavírus-járvány árnyékában közeleg az influenzaszezon, a megbetegedettek közül pedig sokaknak az…

 

Kategória ajánló