Védőoltás hírek

Életmód › Védőoltás

DK: a kormány ne kísérletezzen a magyarokon az orosz vakcinával!

20.11.19 16:35

A Demokratikus Koalíció (DK) arra szólította fel a kormányt, hogy ne akarjon "emberkísérleteket" végezni a magyarokon a koronavírus elleni orosz vakcinával.

Nyugdíjasok, figyelem! Jön az idősbarát vakcina

20.11.19 16:10

Az eddig elkészült amerikai és orosz koronavírus-vakcinákkal kapcsolatban homályban marad, hogy milyen segítséget adnak a legveszélyeztetettebb korosztálynak, az időseknek, ám a tesztelés finisében lévő oxfordi oltásról jó hír érkezett.

Óva int az EU az orosz vakcina használatától

20.11.19 15:19

Biztonsági aggályokat vetnek fel és rombolhatják a közbizalmat a koronavírus elleni orosz oltóanyag importjára és esetleges használatára vonatkozó magyar tervek, mivel azt még nem engedélyezte az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) - figyelmeztetett…

Müller Cecília fontos kéréssel fordult a szülőkhöz az influenza elleni oltások miatt

20.11.19 14:55

Müller Cecília elmondta, az influenza elleni oltóanyagot már jóval korábban kiszállították a területre. Heti rendszerességgel ellenőrzik, hogy mindenhol rendelkezésre áll-e az oltóanyag. Az eheti adatok szerint a felnőttek részére biztosított első szállítmánnyal…

A(z) "Védőoltás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Koronavírus: kirúghatnak, ha megtagadom az oltást?

Ahogy egyre közelebb kerülünk egy hatékony koronavírus-elleni vakcinához, úgy kerül terítékre egyre több kérdés az oltással kapcsolatban. Kötelezővé teheti például a munkáltató, hogy a dolgozó megkapja az oltást?

Nagyvilág

BEJUTOTtunk egy járványkórházba

Romániáig kellett utaznunk hozzá. Videón mutatjuk meg, milyen egy Covid-kórház belülről! Két munkatársunk egy teljes műszakot tölthetett el a koronavírusos betegek ápolását végző székelyudvarhelyi intézményben!

Tudomány

Elmarad a 2021-es nizzai karnevál a koronavírus-járvány miatt

A február 13. és 27. közé meghirdetett jövő évi karnevált a jelenlegi közegészségügyi helyzetre való tekintettel 2022-re halasztják.

Életmód

Komló polgármestere is koronavírusos

A városvezető, miután egyik családtagja megbetegedett, karanténba került. Múlt pénteken a tesztje neki is pozitív lett, jelenleg influenzára jellemző tünetei vannak. A korábbiakhoz képest semmi sem változott, azaz Polics József…

 

Kategória ajánló