Védőoltás hírek

Életmód › Védőoltás

Bonyolult a helyzet: így dől majd el, kötelezővé teszik-e a Covid-védőoltást

Tegnap 18:20

Ahogy egyre több, a munkapiacon aktív magyart oltanak be az elérhető koronavírus-vakcinák egyikével, jogosan merül fel a kérdés, hogy a munkáltató kötelezheti-e a munkavállalóit arra, hogy beoltassák magukat. Ezt és más, vakcinával

Az interneten tartják istentiszteleteiket a tótkomlósi evangélikusok

Tegnap 18:20

Megszólította közösségi oldalán a tótkomlósi evangélikus gyülekezet tagjait Szpisák Attila lelkész, miután megjelentek a szigorításokról szóló információk. Jó hírekkel is szolgált: sokan megkapták már a védőoltást.

Moderna-rendelés? Gulyás Gergely kiposztolta a Bizottság által aláírt szerződés részletét

Tegnap 18:20

Hosszú és részletes “Vakcinákról mégegyszer” cimmel magyarázza el Gulyás Gergely kancelláriaminiszter a Facebook oldalán, hogy a magyar kormány miért nem rendelte meg a teljes keretet az uniós beszerzésű Moderna vakcinából.

Orbán Viktor: április elejére 2,5 millió ember lesz beoltva Magyarországon

Tegnap 18:19

Új Facebook-videókkal jelentkezett szombat délután Orbán Viktor. A Vakcinainfó extra első részében a harmadik hullámról és az oltásokról beszélt, a 2. részben elmondta, hogy már 2,8 millióan regisztráltak a vakcinainfo.gov.hu oldalon. Május elejére 4,5…

A(z) "Védőoltás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Falus Ferenc: Nem is volt oltási terv

A korábbi tisztifőorvos szerint a hétvégére meghirdetett, majd lefújt tömeges oltás azt mutatja, hogy a kormány nem készített részletes oltási tervet.

Nagyvilág

Több tízezren szorulhatnak koronavírus-fertőzéssel kapcsolatos utókezelésekre hazánkban

A Budapesti Szent Ferenc Kórház főigazgatójának becslése szerint idén valószínűleg tízezreket kezelhetnek az elhúzódó covid-betegség különféle tünetegyütteseivel, amelyek gyakran hónapokon át panaszokat okoznak.

Tudomány

Belgium meghosszabbította az utazási korlátozásokat

A belga kormány pénteken este bejelentette, hogy a koronavírus-járvány terjedésének lassítása érdekében április 18-ig meghosszabbítja a nem elengedhetetlen okokból történő be és kiutazással kapcsolatos…

Márka

Zökkenőmentesen zajlik az idős, krónikus betegek oltása Kecskeméten

Csütörtöktől vasárnapig hat oltóponton mintegy 2700 idős, krónikus beteg kapja meg a Pfizer-vakcinát a Bács-Kiskun Megyei Kórházban.

 

Kategória ajánló