Védőoltás hírek

Életmód › Védőoltás

Hatalmas támogatások, terjedő kártevők, jelentős kár a gyümölcsösökben

Ma 17:32

Nagyot drágult a búza és a kukorica; ebből a két gyümölcsből már biztosan nem lesz elég; brutális pusztítást végzett a madárinfluenza Hajdú-Bihar megyében; megérkeztek a károsítók a gyümölcsösbe; ezért terjed olyan gyorsan a sertéspestis. Az…

Nem kötelező a maszkviselés szabadtéren, visszatérnek az iskolába a gyerekek Izraelben

Ma 13:38

Jelentősen visszaesett az új koronavírus-fertőzések száma. Szombaton mindössze 82 vírushordozót azonosítottak. A harmadik járványhullám mostani, leszálló szakaszában 2540 aktív fertőzöttet tartanak nyilván.

„Nem bízom Berlinben”: Moszkvában oltatják be magukat a németek

Ma 11:37

A Der Spiegel elkísért Oroszországba olyan németeket, akik mielőbb vakcinát szeretnének. Az út ára több mint kétezer euró.

Ujhelyi: Minden beoltott kapjon ingyenes ellenanyagtesztet

Ma 11:01

Az ellenzéki politikus szerint javaslata nem csak a vitatott vakcinák hatékonyságát tisztázhatná, de az oltási kedvet is növelné.

Szerbia megint újított: ott a nyaraláshoz oltás is jár

Ma 10:16

Az idei nyaralás lefoglalásakor egyben a koronavírus elleni védőoltásra is lehet regisztrálni ezentúl Szerbiában, ezzel is felgyorsítva az oltás folyamatát, illetve egyszerűsítve az utazást.

A járvány közvetlen áldozatainak száma átlépte a 25 ezer főt

Ma 09:28

Kétszáz felett a napi áldozatok száma, viszont egyre kevesebben vannak kórházban. Lehet nagyjából 150 ezer regisztrált idős, akiket még mindig nem kaptak oltást, hiába voltak papíron az elsők közt a prioritási listán.

A(z) "Védőoltás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Hajdú-Bihar megyében tarolt a madárinfluenza

2021. április 13-án Hajdú-Bihar megyében igazolta magas patogenitású madárinfluenza vírus jelenlétét a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) laboratóriuma. A járvány ezúttal egy Nádudvaron található…

Nagyvilág

Budapest legrosszabb hírű éttermét be kellett zárni a koronavírus miatt

A koronavírus végre padlóra küldte a város egyik kétes hírű turistacsapdáját.

Tudomány

A hit világosságánál művelt tudomány nagyon különleges érték

A történelmi tapasztalat azt mutatja, hogy a nagy járványok sokszor kultúrtörténeti vízválasztók is voltak – mondta Erdő Péter bíboros.

Ország

Apáti Bence: Gyurcsány egy gazember

A közelmúltban elhunyt Penz András nem kérte a kínai vakcinát, mert Gyurcsány Ferenc pártelnök azt találta ki, hogy az nem jó.

 

Kategória ajánló