Vecsei H. Miklós hírek

Ismert személy › Vecsei H. Miklós

Színpadra viszik A két pápát Budapesten – Ekkor mutatják be a darabot

20.06.22 16:02

Vecsei H. Miklós rendezésében, Jordán Tamás és Lukács Sándor főszereplésével kerül bemutatásra szeptemberben a Rózsavölgyi Szalonban A két pápa című színdarab.

Búcsúztasd az évet a Csík zenekarral és Vecsei H. Miklóssal!

19.12.24 12:31

December 28-án „sose lesz vége” címmel rendhagyó, óévbúcsúztató koncertet ad a Budapesti Kongresszusi Központban a Csík Zenekar, akikhez a Fitos Dezső Társulat, Borbás Marcsi és Vecsei H. Miklós csatakozik.

“Kincsünk, szellemi örökségünk nem veszhet el” – A Csík Zenekarral lép fel Vecsei H. Miklós

19.12.24 09:19

December 28-án rendhagyó, óévbúcsúztató koncertre hívja közönségét a Budapesti Kongresszusi Központba a magyar népzenei élet kiemelkedő szereplője, a Csík Zenekar. Az estet Borbás Marcsi a magyar gasztrohagyományokkal ‘fűszerezi’ és…

  Ii. Richárd – bemutató a Pesti Színházban

  19.12.20 07:10

  A II. Richárd bemutatójával folytatódik december 21-én a Vígszínház Shakespeare-sorozata Vecsei H. Miklós főszereplésével. William Shakespeare királydrámáját a nemzetközi hírű kolozsvári alkotó, Tompa Gábor rendezi a Pesti…

  A II. Richárd című darabot mutatják be a Pesti Színházban

  19.12.18 00:04

  A mű Shakespeare ritkán játszott darabjai közé tartozik, költői szépségével mégis kiemelkedik a királydrámák közül.

  Mucsi Zoltán - Vecsei H. Miklós: A kultúra közös ügy!

  19.12.09 14:41

  Kérünk minden döntéshozót, hogy hallja meg a csendesebb hangokat is és adja meg a diskurzus lehetőségét.

  A Csík Zenekar idén is óévbúcsúztató koncertet tart

  19.11.24 09:21

  A koncert tematikáját tekintve az emberi élet fordulópontjait mutatja be a születéstől a halálig, felvonultatva a jeles eseményekhez kapcsolódó néphagyományokat – mondta Csík János.

  A(z) "Vecsei H. Miklós" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
  Keresés

  Kapcsolódó témák

  Ismert személy

  Távozik az egyik főszereplő a Vígszínház sikerdarabjából, a Pál utcai fiúkból

  Távozik A Pál utcai fiúk szereposztásából Vecsei H. Miklós, aki Nemecsek szerepét játszotta a nagysikerű Vigszínház musicalben - tudatta a színház Facebook-oldalán.

  Kultúra és szórakozás

  AZ ÖREG Hölgy Látogatása: Izgalmas krimi a nézőknek, kihívás és élmény a színészeknek

  Első rendezését mutatja be igazgatóként Rudolf Péter a Vígszínházban. Hátborzongató szerelmi történet, ugyanakkor izgalmas krimi is, amely egy 40 évvel korábban megalázott nő bosszúját meséli el. Egy fiatal, szegény lányt…

  Kultúra és szórakozás

  Online bemutatókat tart a Madách Színház

  Elsősorban a virtuális térbe helyezi át idei bemutatóit a Madách Színház. Novemberben indul a SzínpadON elnevezésű online színház, a műsorfolyam a Madách Dekameron nevet viseli.A 2020/21-es évad rendhagyó a színházak…

  Esemény

  12 pompás szaftos-ropogós csülökvariáció

  A csülök az egyik hagyományos fogás szilveszter táján. Malacot eszünk, hogy malacunk legyen - azaz szerencsénk. Hoztunk pár receptet!

   

  Kategória ajánló