Vatikán hírek

Ország › Vatikán

Mostantól nem köt szerződést korrupt vállalkozókkal a Vatikán

20.06.02 09:10

Ferenc pápa átlátható közbeszerzési rendszert akar: ezentúl arra is figyelnek, hogy üzlettársaik is tisztességesek legyenek.

Megnyitják kapuikat az iskolák

20.06.01 12:19

A kisebbek a gyermeknapot már az iskolapadokban ünnepelhetik, hiszen több mint két hónap távtanulás után ismét beülhetnek az iskolapadokba. Viszont még nem teljesen a régi kerékvágásban zajlik majd az iskolai, óvodai élet.

Ferenc pápa kinevezte gyulafehérvári segédpüspökké Kerekes Lászlót

20.05.26 13:51

Ferenc pápa a kézdivásárhelyi Kerekes László plébánost nevezte ki a gyulafehérvári főegyházmegye segédpüspökévé – közölte Kovács Gergely gyulafehérvári római katolikus érsek keddi körlevelében, amelyet a Romkat.ro erdélyi hírportál tett közzé.

Három hónap után újra megnyit a Vatikáni Múzeum

20.05.24 18:07

A látogatóknak kötelező lesz a maszk viselése, be kell tartaniuk a távolságtartási szabályokat, a belépéskor pedig megmérik a testhőmérsékletüket is...

Lengyel papok és a pedofília

20.05.19 09:32

Polak érsek a hétvégén közölte, hogy tájékoztatja a katolikus egyház központját arról, hogy Lengyelországban elhanyagolták azt a kampányt, melyet világszerte folytatnak a pedofil papok ellen. A Vatikán minden bizonnyal vizsgáló biztost küld majd…

Ferenc pápa: a templomokban az óvintézkedések betartásával védjék a hívőket

20.05.17 23:58

Ferenc pápa arra kért mindenkit, hogy tartsa be a koronavírus-járvány miatti óvintézkedéseket a hívők előtt hétfőtől újra megnyíló olaszországi templomokban. A katolikus egyházfő vasárnapi beszédét utoljára közvetítette interneten a Vatikán.…

Olaszországban újraindult a mindennapi élet

20.05.17 12:07

A koronavírus-járvány miatt több mint két hónapja elrendelt korlátozások után újraindult a gazdaság Olaszországban.

A(z) "Vatikán" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Ferenc pápa mérsékletes ünneplést szorgalmazott advent első vasárnapján

Vatikánváros - A mérsékletesség, a segítségnyújtás és az imádság időszakának nevezte a koronavírus-járványban érkező karácsony előtti heteket Ferenc pápa.

Ismert személy

Ferenc pápa álkereszténynek tartja a félelemkeltő és menekültellenes kormányokat

“Egy párt vagy egy demagóg politikus által manipulált nép megszűnik nép lenni, és fásult tömeggé válik. A diktatúrák mindig így kezdődnek: elvetik a félelem magját a nép szívében, aztán felajánlják, hogy megvédik őket félelmük…

Nagyvilág

Bizonytalan, de legalább izgalmas befektetés: egy hordó bor

A koronavírus alatt még a bor árveréseket is az interneten tartják. Aki borra akar spekulálni, most egy jó lehetősége volt.

Ország

A vállalatok zárva, a kikötők nyitva transzparensekkel tiltakoztak Conte migrációs politikája ellen

Az olasz jobboldal egységesen vonult utcára a baloldali kormány migrációs politikája ellen.

 

Kategória ajánló