Vatikán hírek

Ország › Vatikán

Latin nyelvű rádiós hírműsort indított a Vatikán

19.06.08 21:32

Egyelőre öt percig tart a Vatikáni Rádión szombaton indult latin hírműsor, amely az ókori nyelven számol be a világ legaktuálisabb történéseiről tudósításokkal és riportokkal a szentszéki latin hivatal gondozásában.

Olaszország nem, de a Vatikán befogadta a genovai kikötőbe érkezett migránsok felét

19.06.02 20:35

A Vatikán fogadta be az olaszországi Genova kikötőjébe vasárnap reggel érkezett 100 fős migránscsoport felét, a többieket pedig további öt európai tagállam között osztják szét, miután Matteo Salvini olasz belügyminiszter bejelentette, hogy…

A(z) "Vatikán" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ország

Ferenc pápa a nárcizmus ellen

Ideológiamentes katolikus egyházra van szükség – hangoztatta Ferenc pápa pünkösdi beszédében. Hétfőn újra megnyitották kapuikat a Szentszék múzeumai, de még messze nem tért vissza az élet a régi kerékvágásba.

Ismert személy

Erdély - Kivirágzott Ferenc pápa emlékfája Székelyudvarhelyen

Ferenc pápa csíksomlyói látogatásának évfordulójára kivirágzott Székelyudvarhelyen az esemény emlékfája

Kultúra és szórakozás

Mit üzen az 1938-as katolikus világtalálkozó a ma emberének?

A koronavírus miatt ugyan egy évvel el kell halasztani a szeptemberre tervezett budapesti katolikus világeseményt, de ennek apropóján hiánypótló kötet jelent meg az 1938-as Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusról.

Ország

Serie A - Júliusban már nézők előtt játszanának

"Elképzelhetetlen, hogy egy 60 vagy 80 ezer fős stadionban nincs hely a szurkolók egy kisebb csoportja számára a szükséges óvintézkedések mellett. Tiszta szívből kívánom, hogy így legyen" - nyilatkozta. Az olasz élvonal…

 

Kategória ajánló