Vatikán hírek

Ország › Vatikán

Rómában és a Vatikánban mutatkozik be a szentendrei múzeum

19.09.09 17:53

Az olasz fővárosba hívta meg bemutatkozásra a szentendrei Ferenczy Múzeumi Centrumot a Római Magyar Akadémia. Ennek keretében a következő hetekben több projekt valósul meg Rómában.

Továbbra is homályban van Orbán külföldi útja

19.08.29 09:55

Sajnálatos – de az eddigi tapasztalataink alapján nem meglepő módon – ezúttal sem kaptunk választ Orbán Viktor stábjától a miniszterelnök egyik (ráadásul meglehetősen furcsa kicsengésű) külföldi látogatása kapcsán feltett kérdéseinkre. Orbán a…

Az esőerdő valójában nem termel oxigént

19.08.26 15:34

És nem is nyel el szén-dioxidot. Ennek ellenére nem túl jó, ha kigyullad és leég. De hogy is van ez az Amazonas mentén a Föld tüdejével és a globális oxigéntermelés ötödével?

Furcsa bizonyítékok: helyben hagyták az ausztrál bíboros elleni ítéletet

19.08.21 07:34

George Pell állítólag szexuális molesztálást követett el, habár az ausztrál bíróságok bizonyítékai meglehetősen gyengék. Pell mégis lehet, hogy börtönben marad.

Vatikáni kommunikáció: váltás a szóvivői poszton

19.07.23 07:18

Az olasz Matteo Bruni személyében új szóvivője van hétfőtől a Szentszéknek. Bruni az első olyan világi személy, aki nem újságíróként tölti be ezt a tisztséget. A 43 éves Matteo Bruni a Vatikánban akkreditált tudósítóknak küldött levélében tájékoztatott…

Új szóvivőt nevezett ki a világ legkisebb országa

19.07.22 16:15

Az olasz Matteo Bruni személyében új szóvivője van hétfőtől a Szentszéknek; ő az első világi személy, aki nem újságíróként tölti ezt a tisztséget.

A(z) "Vatikán" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Rómában és a Vatikánban mutatkozik be a szentendrei múzeum

Az olasz fővárosba hívta meg bemutatkozásra a szentendrei Ferenczy Múzeumi Centrumot a Római Magyar Akadémia. Ennek keretében a következő hetekben több projekt valósul meg Rómában.

Ismert személy

Váratlan kijelentést tett Ferenc pápa

Ferenc pápa nyíltan beszélt a katolikus egyházon belüli konzervatív kritikusairól.

Kultúra és szórakozás

Kirúgta a tanárnőt az egyházi iskola, mert nem volt hajlandó elvetetni a gyermekét

Egy Kansas City-i katolikus általános iskola kirúgta egyik tanárnőjét, mert az nem v

Ország

S/ALON Budapest, egy nem mindennapi design kiállítás a Budapest Arénában

140 varázslatos enteriőr, nyolc formabontó installáció, hazai és nemzetközi prémiumgyártók, fiatal tervezőcsapatok, rengeteg profi szakember és egy lélegzetelállító kiállítás egyenesen a Milánói Design Hétről.

 

Kategória ajánló