Vasvári Vivien hírek

Ismert személy › Vasvári Vivien

Vasvári Vivi ezzel élete legnagyobb döntését hozhatja meg

20.12.12 14:52

Vasárvi Vivien sokak számára kellemes csalódás lehetett, mert egy korábbi műsorban teljesen más emberként ismerhették meg őt. A híres modell azonban a Farm VIP-ban megmutatta az igazi énjét.

Farm VIP: a cél előtt esett ki Kucsera Gábor, elárulta, csalódott-e

20.12.11 10:50

A világbajnok kajakozó, Kucsera Gábor bár a végletekig küzdött, a Farm VIP kalandreality fináléjában így is csak második lett. Hiába a fájdalmak, nem adta fel a játékot, egy nagy élménynek, mókának fogta fel a Farmlétet. A sportoló a Life.hu-nak…

Forró: szakítása után fehérneműben pózol Vasvári Vivien

20.12.06 17:38

A sztáranyuka fiatalokat megszégyenítő alakjával csábítja a férfiakat. Vasvári Vivien fehérneműs fényképétől garantáltan felforrósodik a levegő.

Piros csipkecsoda bodyra vetkőzött Vasvári Vivien

20.12.05 17:11

Dögös, piros fehérneműcsodában pózolt Vasvári Vivien, akit most a Farm VIP műsorában egészen más oldaláról is megismerhettek a tévénézők. Nos, igen, az alábbi képen másképp fest, mint a falusi szettben, mutatjuk is. 

Farm VIP Horváth Éva Vasvári Vivienről: "Rosszul taktikázik, nem őszintén játszik és én ezt nem szeretem"

20.12.05 12:07

A Farm VIP legutóbbi termeléssegítő játékát Vasvári Vivien nyerte, aki választhatott, egy termeléskönnyítő eszköz vagy egy vacsora között. Az utóbbira elhívhatta egy szabadon választott játékostársát, ő pedig Horváth Évát választotta. Éva örült a lehetőségnek, de…

A(z) "Vasvári Vivien" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Ezt látni kell: Vasvári Vivien előszedte a legapróbb és legszexibb fehérneműjét

Nem sokat hagy a képzeletnek az egykori luxusfeleség legújabb fehérnemű szettje. Az egyértelmű, hogy Vasvári Vivien elképesztően bomba formában van. „Hétköznap is szeretem az elegáns fehérneműt. Ez a pántos szett különleges…

Kultúra és szórakozás

Fördős Zé rosszul érezte magát a Farm műsorvezetőjeként

Fördős Zének nincs sok jó élménye a Farm nevű műsorral kapcsolatban.

Ismert személy

Három Aba-Novák-festmény kerül a Móra Ferenc Múzeum birtokába

A természettudós halála után a család úgy döntött, hogy közgyűjteményben legyenek láthatóak a festmények, így egy időre a szegedi Kultúrpalota kezelésébe adják majd a remekműveket.

Márka

Puritán körülmények között szőrtelenít a TV2 sztárja: az udvaron, lavórban végzi a szépítkezést

Horváth Gréta megmutatta követőinek, hogy ha kell, az udvaron, lavórban is képes szőrteleníteni. 

 

Kategória ajánló