Vastag Tamás hírek

Ismert személy › Vastag Tamás

Vastag Tamás: Elsőként oltatom be magam a vírus ellen

20.09.29 09:02

Vastag Tamás borzalmas dolgokat látott, amikor egy kórház fertőzőosztályán önkénteskedett. Az énekest annyira megrémisztette a betegség, hogy elsőként szeretné beoltani magát koronavírus ellen.

Csak a fekvés segít Hódi Pamela borzalmas fájdalmán

20.06.29 08:31

A fejfájásnál kevés kiborítóbb állapot van. Sokan, akik migrénnel, vagy egyéb fejfájást okozó betegséggel küzdenek, már előre tartanak az időjárás hirtelen változásaitól, amikor erősödhetnek a panaszaik. Vastag Tamás a minap már a határon volt, hogy…

Vastag Tamás munkát váltana

20.05.15 06:52

A Vastag család mindig is tevékeny volt, és abban sem találnak semmi szégyellnivalót, ha esetleg kétkezi munkát kell végezni. Az énekes testvárpárnak az éneklés az útja, de mint nyilatkozták, ha úgy adódna a dolog, akkor váltanának. A kétgyermekes Vastag…

Vastag Tamás: Nekem nem büdös a munka

20.05.14 09:53

A Vastag testvéreknek nem esne le a karikagyűrű az ujjáról, ha kétkezi munkát kellene végezniük. Mi több, Tomi már azt is tudja, hogy milyen szakmában helyezkedne el. Csabának pedig korábban is volt civil szakmája.

Majka durván kiakadt 400 zenésztársára

20.05.07 17:35

A rapper-műsorvezető átböngészte a listát, amit az Artisjus tett közzé azokról a muzsikusokról, akik éltek az egyszeri lehetőséggel. Majka azt is elmondta, hogy zenekarának egy tagja is kért pénzt, de jótékony célra fordította.

Koronavírusteszteket szállít Vastag Tamás

20.04.15 08:14

Az énekes önkéntes sofőrnek állt, hogy segítse a kórházi dolgozók mindennapjait.

A(z) "Vastag Tamás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Vastag Tamás: Elsőként oltatom be magam a vírus ellen

Vastag Tamás borzalmas dolgokat látott, amikor egy kórház fertőzőosztályán önkénteskedett. Az énekest annyira megrémisztette a betegség, hogy elsőként szeretné beoltani magát koronavírus ellen.

Nagyvilág

A francia nemzetgyűlés február 16-ig meghosszabbította a rendkívüli állapotot

A francia nemzetgyűlés első olvasatban megszavazta szombat este a koronavírus-járvány miatti korlátozások kihirdetéséhez törvényi keretet biztosító egészségügyi rendkívüli állapot meghosszabbítását, miközben az elmúlt 24…

Gazdaság

Harminc őshonos fát ültettek el Harkán

Az Agrárminisztérium hirdette meg a Településfásítási pályázatot, amelyből a Zöldülj Harka! önkormányzati programmal a település harminc darab a Kárpát-medencében elterjedt őshonos facsemetét – 14 hársfát és 16 kőrist …

Gazdaság

Javulóban az amerikai munkaerőpiaci helyzet

Elemzők által várt növekedés helyett csökkent az első alkalommal munkanélküli segélyt kérők száma az Egyesült Államokban a múlt héten - írja az MTI.

 

Kategória ajánló