Vásárosnamény hírek

Magyar település › Vásárosnamény

Kigyulladt egy lakóház tetőszerkezete Nyírmadán

20.03.09 05:52

Egy száz négyzetméteres lakóház tetőszerkezete égett Nyírmadán, a Jókai utcában. A tűzhöz a baktalórántházi hivatásos és a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik három vízsugárral eloltották a lángokat.

Részegen autózott a villamossíneken

20.03.07 23:55

A villamosvezető vette fel, ahogy egy autós megy mögötte. A BKV műszaki mentője emelte le a kocsit a sínekről, az ittas sofőr a „behajtani tilos” tábla ellenére hajtott a vágányra.

Kigyulladt egy lakóház Szekszárdon

20.02.14 15:13

Egy körülbelül negyven négyzetméteres lakóház égett Szekszárdon, a Hosszúvölgyben. Az egységek két vízsugárral oltották el a lángokat.

Árokba borult egy gépkocsi a Vásárosnamény és Nagydobos közötti úton

20.01.31 17:46

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy gépkocsi péntek késő délután Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a Vásárosnamény és Nagydobos közötti úton. A balesetet szenvedett jármű műszaki mentéséhez a vásárosnaményi önkormányzati…

Tragikus baleset történt Kaposváron, meghalt egy 12 éves gyerek

20.01.29 21:20

Csütörtök reggel fél nyolc körül Kaposvár külterületén, a Pécsi utcában közlekedett egy személygépkocsi, amelynek vezetője elvesztette uralmát a jármű irányítása felett, letért az útról és egy fának ütközött.

A(z) "Vásárosnamény" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Ittasan vezetett a tiszaszalkai férfi

A vásárosnaményi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Életmód

Árokba borult egy személyautó Kulcson

Letért az úttestről és árokba borult egy személyautó Kulcson, a Kossuth Lajos utcában. Az esethez a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Az egység a társhatóságokkal…

Gazdaság

Torlódnak a járművek több határátkelőhelyen

Torlódás alakult ki a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelynél, a kilépő oldalon a tehergépjárműveknek és a személygépkocsiknak egyaránt két órát kell várniuk - tudatta a rendőrség csütörtök délelőtt a holnapján.

Megye

Nyíregyháza minden közterületi játszóterét és kondiparkját megtisztítják

Fertőtlenítik Nyíregyháza minden közterületi játszóterét és a kondiparkokat is. A Nyírvv munkatársai április elsejétől, szerdától hypós fertőtlenítőszeres folyadékkal permetezik a játszóeszközöket. A lakosságtól azt kérik, továbbra is…

 

Kategória ajánló